Besteed je VVV Cadeaukaart

Besteed je VVV Cadeaukaart bij ruim 17.000 punten.

Heb je een VVV Cadeaukaart ontvangen? Wat leuk! Je hebt de keuze uit ruim 18.000 bestedingspunten.

  • Van boeken tot restaurants en van fashion tot wellness;
  • Het volledige saldo is 3 jaar geldig;
  • In delen te besteden.

Wat wil je doen met je VVV Cadeaukaart?

Check je saldo

Bekijk hier hoeveel saldo er nog op je cadeaukaart staat en hoelang hij nog geldig is.

Wil je je saldo checken of ben je benieuwd naar de geldigheid?Wil je je saldo checken of ben je benieuwd naar de geldigheid?

Vind bestedingspunten

Ontdek alle (online) winkels, restaurants, dagjes of nachtjes weg waar(aan) jij je cadeaukaart kunt besteden.

VVV Cadeaukaart bestedenVVV Cadeaukaart besteden

Shop je cadeau

Doorzoek het productaanbod van een groot deel van onze online acceptanten en shop direct jouw favoriete cadeau!

Wil je je VVV Cadeaukaart aan een product besteden? Shop dan direct online jouw cadeau!Wil je je VVV Cadeaukaart aan een product besteden? Shop dan direct online jouw cadeau!

Vind de mooiste beauty items bij Douglas!

Shop je favoriete merken voor dames, heren en kids!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste bestedingspunten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op een VVV Cadeaukaart t.w.v. € 100,-!

Besteed je VVV Cadeaukaart in juli bij lastminute.com
en maak kans op een lastminute.com giftcard (t.w.v. € 100,-)

Fysieke winkels

Fysieke winkelsFysieke winkels

Dagje of nachtje weg

Dagje of nachtje wegDagje of nachtje weg


Meer over de VVV Cadeaukaart

Waar kan je je VVV Cadeaukaart besteden?

De VVV Cadeaukaart is te besteden in (online) winkels, webshops, restaurants en aan dagjes en nachtjes weg. In ons overzicht van alle bestedingspunten kun je eenvoudig vinden waar je de cadeaubon kan besteden. Wist je dat dit ook lokaal kan?

Bij welke winkels kan je je VVV Cadeaukaart inleveren? 

De VVV Cadeaukaart is te besteden bij vele webwinkels, maar ook fysieke winkels. Ga naar bestedingspunten om te kijken of jouw favoriet ertussen zit. Naast (online ) winkels, kun je ook terecht bij restaurants, sauna's en heel veel andere uitjes. In totaal kan je bij meer dan 18.000 verschillende bestedingspunten je cadeaubon uitgeven.

Hoe gebruik je de VVV Cadeaukaart online?

De VVV Cadeaukaart is online te besteden. Er zijn twee opties:
1. Betaal jouw bestelling in de desbetreffende webshop direct met de VVV Cadeaukaart.
2. Zet de VVV Cadeaukaart eerst om naar een cadeaucode van jouw gewenste webshop. Dit doe je gemakkelijk op onze website.

Wat is het saldo van mijn VVV Cadeaukaart?

Bekijk het actuele saldo van jouw VVV Cadeaukaart in onze saldochecker. Hiervoor heb je het 19-cijferige kaartnummer en de 6-cijferige pincode nodig die op de achterkant van de cadeaukaart staan. Om de pincode te kunnen zien, moet je de kraslaag eerst voorzichtig verwijderen.

Hoe weet ik of mijn VVV Cadeaukaart geactiveerd is?

Is de VVV Cadeaukaart in de winkel gekocht, dan hoeft deze niet geactiveerd te worden. Hetzelfde geldt voor een aankoop in onze webshop, tenzij de totale orderwaarde meer is dan € 60,- euro, dan moet de gever de cadeaukaart activeren.

Is de VVV Cadeaukaart bij Topgeschenken.nl, Giftcards.nl, Cadeaukaart.nl, PimmSolutions.nl, GivaCard of Cadeaubonnen.nl gekocht, dan moet de cadeaukaart geactiveerd worden. In alle gevallen krijgt de gever instructies om de cadeaukaart te activeren.

Kun je de VVV Cadeaukaart inwisselen bij bol?

Dat is mogelijk. Jouw VVV Cadeaukaart kun gemakkelijk omzetten naar een bol cadeaucode. Wegens wet en regelgeving kun je maximaal € 50,- in één keer omzetten. Is het aankoopbedrag hoger? Betaal dan bij met iDeal of een andere betaalwijze. Het resterende tegoed blijft gewoon op jouw cadeaukaart staan.

Hoe lang is een VVV Cadeaukaart geldig? 

De VVV Cadeaukaart, VVV Shop & Chill Cadeaukaart, VVV Lekker & Weg Cadeaukaart, VVV Online Cadeaucode en de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart zijn vanaf het moment van aankoop minimaal drie jaar geldig. Drie jaar na aankoop wordt er jaarlijks € 6,- beheervergoeding in rekening gebracht voor het aanhouden van het saldo. Deze beheervergoeding wordt alleen in rekening gebracht áls er dan nog saldo op de kaart staat.

Kan je een VVV Cadeaukaart omzetten in geld?

Je kunt jouw cadeaukaart laten uitbetalen voor contant geld zolang de kaart geldig is. Na aanvraag blokkeren we de cadeaukaart en keren we het tegoed uit op de opgegeven bankrekening. Let op: er wordt € 10,- aan administratiekosten per kaart in rekening gebracht.

Mail een kopie of foto van de achterkant van de kaart (met kaartnummer en pincode duidelijk leesbaar) naar: administratie@vvvnederland.nl o.v.v. je naam, adres en woonplaats. Vermeld ook jouw IBAN-rekeningnummer. Je ontvangt binnen 2 weken het geld op je bankrekeningnummer.

Let op: heb je de VVV Dinercheque (3 jaar geldig: verkocht vanaf oktober 2018), dan is het saldo na de geldigheidsduur van de kaart vervallen. Het is niet mogelijk om het (resterende) saldo te laten uitbetalen.

Is mijn VVV bon nog geldig? 

De VVV Cadeaubon uitgegeven in euro's en waar géén einddatum op staat is voor onbepaalde tijd geldig. Dit gelgt ook voor VVV Cadeaubonnen waar zowel euro's als guldens op staan zonder einddatum.

De VVV Cadeaubon mét einddatum is na afloop van de einddatum niet meer geldig. Dit geldt ook voor de VVV kadobon die nog in guldens is uitgegeven. 

Waar kan ik nog VVV bonnen inleveren?

De oude papieren VVV bon is nog te besteden bij de aangesloten fysieke winkels. Bekijk alle bestedingspunten.

Heb je vragen? Neem dan een kijkje tussen de meestgestelde vragen