Besteed je VVV Cadeaukaart

Heb jij een VVV Cadeaukaart ontvangen? Wat leuk, je hebt de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen:

  • Van kookboek tot restaurantbezoek
  • En van woonwinkel tot wellness
  • Volledig saldo 3 jaar geldig
  • In delen te besteden

Heb je een VVV Lekker & Weg, VVV Shop & Chill, VVV Online Cadeaucode of VVV Cadeaubon? Bekijk waar je deze kunt besteden.

Shop je favoriete merken voor dames, heren en kids!

Wat wil je doen met je VVV Cadeaukaart?

Check je saldo

Wil je je saldo checken of ben je benieuwd naar de geldigheid?

Wil je je saldo checken of ben je benieuwd naar de geldigheid?Wil je je saldo checken of ben je benieuwd naar de geldigheid?

Bestedingspunten

Op zoek naar een winkel, webshop, restaurant of dagje of nachtje weg waar(aan) je je VVV Cadeaukaart kunt besteden?

VVV Cadeaukaart bestedenVVV Cadeaukaart besteden

Cadeauzoeker

Wil je je VVV Cadeaukaart aan een product besteden? Shop dan direct online jouw cadeau!

Wil je je VVV Cadeaukaart aan een product besteden? Shop dan direct online jouw cadeau!Wil je je VVV Cadeaukaart aan een product besteden? Shop dan direct online jouw cadeau!

Altijd jouw VVV Cadeaukaart bij de hand met de OK-app

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste bestedingspunten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over onze bestedingspunten, leuke acties en nog veel meer!

Fysieke winkels

Fysieke winkelsFysieke winkels

Dagje of nachtje weg

Dagje of nachtje wegDagje of nachtje weg

Waar kan je je VVV Cadeaukaart besteden?

De VVV Cadeaukaart is te besteden in winkels, webshops, restaurants en aan dagjes en nachtjes weg. In de Besteedzoeker vind je een overzicht van alle bestedingspunten waar je de VVV Cadeaukaart kan besteden. 

Bij welke winkels kan je je VVV Cadeaukaart inleveren? 

De VVV Cadeaukaart is te besteden bij de aangesloten winkels. Welke dit zijn, vind je in de Besteedzoeker. Naast winkels, kan je ook terecht bij webshops, restaurants en uitjes. In totaal kan je bij meer dan 17.000 verschillende bestedingspunten terecht.

Hoe gebruik je de VVV Cadeaukaart online?

De VVV Cadeaukaart is online te besteden, van webshop tot hotelvernachting. Er zijn twee opties mogelijk:
1. Betaal jouw bestelling in de desbetreffende webshop direct met de VVV Cadeaukaart.
2. Zet de VVV Cadeaukaart eerst om naar een cadeaucode van jouw gewenste webshop. Dit doe je gemakkelijk op onze website.

In de Besteedzoeker vind je precies hoe jij jouw VVV Cadeaukaart online kunt besteden.

Wat is het saldo van mijn VVV Cadeaukaart?

Via onze saldochecker bekijk je het actuele saldo van jouw VVV Cadeaukaart. Hiervoor heb je het 19-cijferige kaartnummer en de 6-cijferige pincode nodig die op de achterkant van de cadeaukaart staan. Om de pincode te kunnen zien, moet je de kraslaag eerst voorzichtig verwijderen.

Hoe weet ik of mijn VVV Cadeaukaart geactiveerd is?

Is de VVV Cadeaukaart in de winkel gekocht, dan hoeft deze niet geactiveerd te worden. Hetzelfde geldt voor een aankoop in onze webshop, tenzij de totale orderwaarde meer is dan € 60,- euro, dan moet de gever de cadeaukaart activeren.

Is de VVV Cadeaukaart bij Topgeschenken.nl, Giftcards.nl, Cadeaukaart.nl, PimmSolutions.nl, GivaCard of Cadeaubonnen.nl gekocht, dan moet de cadeaukaart geactiveerd worden. In alle gevallen krijgt de gever instructies om de cadeaukaart te activeren.

Kun je de VVV Cadeaukaart inwisselen bij Bol.com?

Dat is mogelijk. Zet jouw VVV Cadaeukaart gemakkelijk om naar een digitale cadeaucode van Bol.com. Wegens wet en regelgeving kun je maximaal € 50,- in één keer omzetten. Is het aankoopbedrag hoger? Betaal dan bij met IDeal of middels een andere betaalwijze. Het resterende tegoed blijft gewoon op jouw cadeaukaart staan.

Hoe lang is een VVV Cadeaukaart geldig? 

De VVV Cadeaukaart, VVV Shop & Chill Cadeaukaart, VVV Lekker & Weg Cadeaukaart, VVV Online Cadeaucode en de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart zijn vanaf het moment van aankoop minimaal 3 jaar geldig. 3 jaar na aankoop wordt er jaarlijks € 6,- beheervergoeding in rekening gebracht voor het aanhouden van het saldo. Deze beheervergoeding wordt alleen in rekening gebracht áls er dan nog saldo op de kaart staat. Raadpleeg de gebruiksvoorwaarden van de cadeaukaart voor meer informatie. Bekijk jouw actuele saldo in de saldochecker.

Kan je een VVV Cadeaukaart omzetten in geld?

Je kunt jouw cadeaukaart laten uitbetalen voor contant geld zolang de kaart geldig is. Na aanvraag blokkeren we de cadeaukaart en keren we het tegoed uit op de opgegeven bankrekening. Let op: er wordt € 10,- aan administratiekosten per kaart in rekening gebracht.

Mail een kopie of foto van de achterkant van de kaart (met kaartnummer en pincode duidelijk leesbaar) naar: administratie@vvvnederland.nl o.v.v. je naam, adres en woonplaats. Vermeld ook jouw IBAN-rekeningnummer. Je ontvangt binnen 2 weken het geld op je bankrekeningnummer.

Let op: heb je de VVV Dinercheque (3 jaar geldig: verkocht vanaf oktober 2018), dan is het saldo na de geldigheidsduur van de kaart vervallen. Het is niet mogelijk om het (resterende) saldo te laten uitbetalen.

Is mijn VVV Bon nog geldig? 

De VVV Cadeaubon uitgegeven in euro's en waar géén einddatum op staat is voor onbepaalde tijd geldig, net zoals de VVV Cadeaubon waar zowel euro's als guldens op staan zonder einddatum.

De VVV Cadeaubon met einddatum is na afloop van de einddatum niet meer geldig. Dit geldt ook voor de VVV Cadeaubon die nog in guldens is uitgegeven. 

Waar kan ik nog VVV Bonnen inleveren?

De oude papieren VVV bon is nog te besteden bij de aangesloten fysieke winkels. Bekijk alle bestedingspunten in de Besteedzoeker.

Heb je vragen? Neem dan een kijkje tussen de meestgestelde vragen