Besteed je VVV Lekker & Weg Cadeaukaart

Besteed je VVV Lekker & Weg Cadeaukaart.

Heb jij een VVV Lekker & Weg Cadeaukaart ontvangen? Wat leuk! Je kunt hiermee onvergetelijke herinneringen maken.

  • Van eetcafé tot restaurant en van dagje uit tot nachtje weg;
  • Het volledige saldo is 3 jaar geldig;
  • In delen te besteden.

Besteed je VVV Cadeaukaart

Heb je een VVV Cadeaukaart ontvangen? Wat leuk, je hebt de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen.

  • Van kookboek tot restaurantbezoek
  • En van woonwinkel tot wellness
  • Volledig saldo 3 jaar geldig
  • In delen te besteden

Heb je een VVV Lekker & Weg, VVV Shop & Chill, VVV Online Cadeaucode of VVV Cadeaubon? Bekijk waar je deze kunt besteden.

Shop bij Zalando en ontvang € 5,- extra shop tegoed. (geldig t/m 10 december)

Wat wil je doen met je VVV Cadeaukaart?

Check je saldo

Bekijk hier hoeveel saldo er nog op je cadeaukaart staat en hoelang hij nog geldig is.

Wil je je saldo checken of ben je benieuwd naar de geldigheid?Wil je je saldo checken of ben je benieuwd naar de geldigheid?

Vind bestedingspunten

Ontdek alle (online) winkels, restaurants, dagjes of nachtjes weg waar(aan) jij je cadeaukaart kunt besteden.

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart besteden.VVV Lekker & Weg Cadeaukaart besteden.

Shop je cadeau

Doorzoek het productaanbod van een groot deel van onze online acceptanten en shop direct jouw favoriete cadeau!

Wil je je VVV Lekker & Weg Cadeaukaart aan een product besteden? Shop dan direct online jouw cadeau!Wil je je VVV Lekker & Weg Cadeaukaart aan een product besteden? Shop dan direct online jouw cadeau!

Altijd jouw VVV Cadeaukaart bij de hand met de OK-app

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste bestedingspunten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op een VVV Cadeaukaart t.w.v. € 100,-!

Fysieke winkels

Fysieke winkelsFysieke winkels

Dagje of nachtje weg

Dagje of nachtje wegDagje of nachtje weg


Meer over de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart cadeau geven

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriend, familielid of collega die er graag op uitgaat? Dan heb je 'm gevonden! De VVV Lekker & Weg Cadeaukaart is het ideale geschenk waarmee hij of zij Nederland kan ontdekken. Of diegene nu houdt van een romantisch weekendje weg, een sportieve activiteit, een ontspannen bezoek aan de sauna of lekker uiteten in een gezellig restaurant - deze cadeaukaart creëert veel mogelijkheden om te genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Ga vandaag nog op pad met de VVV Shop & Chill Cadeaukaart! 

Wie accepteert de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart?

Deze cadeaukaart is zo veelzijdig dat hij bij ruim 18.000 bestedingspunten uit te geven is, online en offline. Denk aan Klimbos Nederland, Fletcher Hotels, De Efteling, Ticketmaster en Pathé. Dit is nog maar een greep uit de vele mogelijkheden. De cadeaukaart is namelijk ook lokaal te besteden. Misschien ook wel bij jouw favoriete horecagelegenheid! Wist je dat de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart bij dezelfde bestedingspunten als de VVV Cadeaukaart te besteden is? Dus bij bol.com, Hema, Blokker, Dille & Kamille, Ikea, Intratuin of Coolblue kun je ook terecht. Wel zo makkelijk! 

Welk saldo staat er op mijn VVV Lekker & Weg Cadeaukaart?  

Wat leuk dat je deze cadeaukaart cadeau hebt gekregen! Nu ben je natuurlijk benieuwd welk bedrag je kunt uitgeven bij je favoriete inwisselpunt. In onze saldochecker kun je dit eenvoudig opzoeken.  

Hoe werkt het? 
Vul het 19-cijferige kaartnummer en de 6-cijferige PIN in die je op de achterkant van de cadeaukaart staan. Kun je het kaartnummer of de pincode niet lezen omdat de kaart is beschadigd? Neem dan contact op met onze klantenservice.   

Is mijn VVV Lekker & Weg Cadeaukaart nog geldig?  

Als de cadeaukaart in de winkel is gekocht, hoeft deze niet geactiveerd te worden. Hetzelfde geldt voor een aankoop in onze webshop, tenzij de totale orderwaarde meer is dan € 60,-, dan moet de gever de cadeaukaart activeren. Vraag de gever waar de kaart is gekocht als de cadeaukaart nog geactiveerd moet worden. 

Is de VVV Cadeaukaart bij Topgeschenken.nl, Giftcards.nl, Cadeaukaart.nl, PimmSolutions.nl, GivaCard of Cadeaubonnen.nl gekocht, dan moet de cadeaukaart geactiveerd worden. In alle gevallen krijgt de gever instructies om de cadeaukaart te activeren.  

Hoe zet ik mijn VVV Cadeaukaart om? 

Het is heel eenvoudig om je VVV Cadeaukaart om te zetten naar een cadeaucode van jouw favoriete bestedingspunt. Ga naar bestedingspunten op onze website, kies je favoriete inwisselpunt en start de omzetting van de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart.  

Hoe lang is mijn VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geldig? 

Het volledige saldo van de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart is vanaf het moment van aankoop minimaal 3 jaar geldig. Vanaf het vierde jaar wordt er jaarlijks € 6,- beheervergoeding in rekening gebracht voor het aanhouden van het saldo. Deze beheervergoeding wordt alleen in rekening gebracht áls er nog saldo op de kaart staat. Bekijk jouw saldo in de saldochecker. Hier kun je ook zien waar je al eerder met je VVV Cadeaukaart hebt betaald.  

Bestel de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart online! 

Shop de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart online in onze webshop of bij een van de vele verkooppunten, zoals Albert Heijn, Primera of Jumbo.  

Koop je 'm online en bestel je vóór 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt hij dezelfde dag verzonden. Je kunt er ook nog een mooie envelop en een persoonlijke boodschap bij bestellen. Leuk hé! 

Als de kaartwaarde € 60,- of meer is, dan moet-ie geactiveerd worden. De instructies ontvangt de koper in zijn of haar mailbox. 

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart als geschenk

Wacht niet langer en geef de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart aan degene die het verdient! Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon iemand wilt verrassen, met deze cadeaukaart geef je een wereld aan uitjes en avonturen. Bestel vandaag nog. 

Of je nu op zoek bent naar een leuk geschenk voor een vriend of vriendin, nicht, neef of collega, deze cadeaukaart geeft de ontvanger de vrijheid om te kiezen uit een scala aan winkels en activiteiten. 

Heb je vragen? Neem dan een kijkje tussen de meestgestelde vragen