Dag van de Leidster 2024

Toon je waardering op de Dag van de Leidster

Bestel de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart voor de feestdagen!

Op 19 september 2024 is het de Dag van de Leidster. Hét ideale moment om diegene te bedanken voor hun tomeloze inzet. Hoe je dat doet? Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart bijvoorbeeld.

  • Breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland
  • Volledig saldo 3 jaar geldig en in delen te besteden
  • Direct op locatie of bij je medewerkers thuisbezorgd

Van een nieuw parfum tot een lunch met sushi, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers leidsters.VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers leidsters.

VVV Cadeaukaart

Met ruim 18.000 bestedingspunten geef je altijd een passend cadeau - van een nieuw jurkje en spannend boek tot een chic diner.

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart, hét perfecte cadeau voor leidsters en medewerkersVVV Lekker & Weg Cadeaukaart, hét perfecte cadeau voor leidsters en medewerkers

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart

Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je een echte belevenis cadeau, van sauna tot een nachtje weg.

VVV Online cadeaucode als perfect last minute cadeau voor Dag van de Leidster.VVV Online cadeaucode als perfect last minute cadeau voor Dag van de Leidster.

VVV Online Cadeaucode

Op zoek naar een last minute cadeau? De VVV Online Cadeaucode heb je al binnen een uur in je mailbox!

Bestel jouw cadeau in 4 eenvoudige stappen

VVV Cadeaukaart bestellen.VVV Cadeaukaart bestellen.

1. Kies een VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

2. Kies waarde en aantal

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

3. Voeg een persoonlijk bericht toe

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

4. Laat het inpakken

Met de VVV Cadeaukaart geef je leidsters zélf de keuze

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een dagje winkelen of online shoppen

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een drankje of een hapje

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een dagje uit of nachtje weg

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Gezellig avondje uit of een wellness

Benieuwd naar onze andere producten? Bekijk dan:

 

Meer over Dag van de Leidster 2024

Wat is de dag van de Leidster?

De Dag van de Leidster is een speciale dag om alle leidsters en pedagogisch medewerkers in het zonnetje te zetten. Denk bijvoorbeeld aan leidsters in het onderwijs of de kinderopvang.  De Dag van de Leidster is hét geschikte moment om even stil te staan bij het belangrijke werk dat leidsters doen. Zeker in deze tijd waarbij we een tekort aan leidsters hebben. Leidsters hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van (jonge) kinderen. Des te meer reden om deze dames en heren te verrassen met een bijzonder cadeau.

Wanneer is de Dag van de Leidster?

De Dag van de Leidster wordt jaarlijks gevierd op de derde donderdag van de maand sesptember en dit jaar valt het op donderdag 19 september. Wist je dat de Dag van de Leidsters wereldwijd wordt gevierd? Verschillende organisaties en instellingen organiseren talloze activiteiten om leidsters te bedanken voor hun inzet. Ook ouders en verzorgen van de kinderen helpen graag een handje mee. Zo worden de leidsters vaak verrast met lekkernijen, uitjes of lekkere verzorgingsproducten. Wist je dat je al deze cadeaus gemakkelijk kunt geven met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Ideaal, want zo geef je de leidsters altijd een geschikt cadeau.

Wat is de Leidsterdag?

Leidsterdag, ook bekend als de Dag van de Leidster, is een dag die is ontstaan om de waarde en het belang van leidsters in de samenleving te erkennen. Het is een dag waarop leidsters worden gevierd voor hun harde werk, toewijding en passie voor wat ze doen. Leidsterdag biedt een platform om bewustzijn te creëren voor leidsters en pedagogische medewerkers door heel het land.

Wat doet een leidster?

Een leidster vervult een cruciale rol in verschillende sectoren, waaronder de kinderopvang, het onderwijs, de gezondheidszorg en nog veel meer. De taken van een leidster lopen erg uiteen. Denk bijvoorbeeld aan:

1. Zorg en ondersteuning: Leidsters bieden zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen, patiënten of studenten, afhankelijk van hun beroep. Ze creëren een veilige en stimulerende omgeving waarin individuen kunnen groeien en zich ontwikkelen.

2. Educatie en Training: In onderwijs- en opleidingsinstellingen spelen leidsters een essentiële rol bij het overbrengen van kennis, vaardigheden en attitudes aan leerlingen en studenten. Ze ontwikkelen lesplannen, evalueren prestaties en bevorderen een levenslang leren.

3. Samenwerking en Communicatie: Leidsters werken vaak samen met andere professionals, ouders en verzorgers om de beste zorg en ondersteuning te bieden. Ze communiceren effectief, bouwen relaties op en bevorderen samenwerking om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Wat geef je op de Dag van de Leidster?

Op de Dag van de Leidster is het natuurlijk ontzettend leuk om de juffen en pedagogisch medewerkers te verrassen met een bijzonder cadeau. Maar wat geef je nou op de Dag van de Leidster? We inspireren je graag met een aantal suggesties. Maak het extra persoonlijk met een themakaart zoals Bedankt of ontwerp je eigen bedankkaart.

1. Persoonlijke bedankkaart

Een (hand)geschreven kaart is toch nog steeds het allerleukst? Verras de leidsters met een geschreven bedankkaart en laat weten dat je ze ontzettend dankbaar bent.

2. Bloemen

Met een boeket bloemen verras je de leidster hoe dan ook. Wist je dat de met de VVV Cadeaukaart ook bloemen kunt kopen bij talloze bloemmisten. Bekijk direct bij welke bloemmist je bij jou in de buurt een mooie bos bloemen kunt kopen.

3. Cadeaukaart

Laat de ontvanger zelf een cadeau uitkiezen en kies voor een cadeaukaart. Van een dagje spa tot een gezellige lunch en van parfum tot nieuwe pumps. Ideaal, want zo geef je altijd een geschikt cadaeu.

4. Een belevenis

Geef een belevenis cadeau en verras hem of haar met het perfecte cadeau voor Leidsterdag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een diner, een dagje efteling of een lekkere massage? Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je het allemaal.

5.  Een speciale activiteit

Organiseer een speciale activiteit voor alle leidsters. Denk bijvoorbeeld aan het meebrengen van een lekker ontbijt, organiseer een borrel of zet de leidsters in het zonnetje middels een feestelijke toespraak. 

De Dag van de Leidster is een belangrijke dag om alle leidsters en pedagogisch medewerkers van Nederland te bedanken voor hun tomeloze inzet. Zet jij deze dag ook snel in de agenda? Veel succes met de zoektocht naar hét geschikte cadeau