Dag van de Verpleging

Hét perfecte bedankje

Cadeau voor Dag van de Verpleging

Verras jullie zorgmedewerkers op de Dag van de Verpleging met een onvergetelijk cadeau. Want zeg nou zelf, jij wilt jouw zeer gewaardeerde zorgmedewerkers toch laten weten hoe ontzettend blij je met ze bent? 

Met de VVV Cadeaukaart Speciaal voor jou geef je jullie zorgpersoneel hét perfecte bedankje.

  • Keuze uit miljoenen cadeaus en oneindig veel belevenissen;
  • Van heerlijke parfum tot een dagje dierentuin; 
  • Volledig saldo 3 jaar geldig en in delen te besteden;
  • In elke gewenste waarde van € 5,- tot € 150,-.

Geef jullie zorgpersoneel een origineel bedankje

Wist je dat je ook een eigen bedankje voor jullie zorgpersoneel kunt maken? Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart creëer je jullie eigen cadeaukaart. Upload een foto of afbeelding met korte tekst en maak het extra persoonlijk met een geschreven kaartje of feestelijke cadeauverpakking.

De VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart heb je ook nog eens snel op locatie, want als je vóór 15:30 uur bestelt wordt de kaart de volgende dag direct verzonden. Zeg nou zelf, een origineler bedankje kan toch bijna niet?   

Nog meer bedankjes ontdekken? Bekijk dan:

Wanneer is de Dag van de Verpleging? 

De Dag van de Verpleging vieren we al jaren op dezelfde datum, 12 mei. Dat is niet zonder reden, want op deze dag is Florence Nightingale geboren. Florence Nightingale was verpleegkundige en wordt gezien als dé pionier van de verpleging. Haar toewijding en voorliefde voor de zorg staat vandaag de dag symbool voor zorgmedewerkers met liefde voor het vak. 

Dag van de zorg of Dag van de Verpleging 

Dag van de Verpleging? Het is toch de Dag van de Zorg? Er is nogal wat discussie ontstaan over de benaming van de feestdag op 12 mei. Als we op internationaal niveau kijken, is de benaming nog steeds de Dag van de Verpleging (International Nurses Day). Na een tweet in 2020 waarbij het zorgpersoneel via Twitter werd bedankt met de hashtag dag van de zorg, dachten sommige daar anders over. Niet alle verpleegkundigen zijn het eens met ‘de nieuwe benaming’, want volgens hen is de verpleging een vak apart. Of jij nou vindt dat het de Dag van de Zorg of de Dag van de Verpleging moet heten, 12 mei is hoe dan ook dé perfecte dag om zorgmedewerkers te bedanken. Zoek jouw favoriete cadeau uit en bedank jullie zorgtoppers op een leuke manier!

Hét perfecte cadeautje voor zorgmedewerkers 

De Dag van de Verpleging is natuurlijk een ideale manier om zorgpersoneel te bedanken en je waardering te uiten. Niet voor niets kopen talloze zorgorganisaties originele bedankjes om hun medewerkers in het zonnetje te zetten. Wil jij je zorgmedewerkers écht even in de watten leggen? Dan hebben wij het ideale cadeau voor jou. Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je namelijk een belevenis cadeau, van een dagje met vriendinnen naar de sauna tot een hotelovernachting met partner. Bovendien kunnen de zorgtoppers ook bij alle andere 17.000 bestedingspunten van de VVV Cadeaukaart terecht. Ideaal, want zo kiest het zorgpersoneel helemaal zelf waar(aan) hij of zij het bedankje wil besteden. 

Last minute bedankje kopen 

Ben je last minute nog op zoek naar een leuk bedankje voor de Dag van de Verpleging? Dan is de VVV Online Cadeaucode hét perfecte cadeau voor jullie zorgmedewerkers. Deze digitale cadeaukaart is bij meer dan 1.250 verschillende online bestedingspunten te besteden. Verstuur het online bedankje direct naar alle e-mailadressen van de ontvangers en jullie zorgtoppers ontvangen het cadeau al binnen 1 uur in de mailbox. Laat een persoonlijk berichtje achter en jullie zorgcollega's zullen blij verrast zijn!