Secretaressedag

Hét perfecte bedankje

Dit zijn de top 3 leukste bedankjes voor Secretaressedag

1. Speciaal voor jouw secretarieel medewerker

Jouw secretarieel medewerker bedanken op Secretaressedag? Wat is er nou leuker dan het geven van een cadeaukaart speciaal voor hem of haar. Met de VVV Cadeaukaart Speciaal voor jou verras jij jouw secretarieel medewerker met een cadeaukaart passend bij het moment waarvan de mogelijkheden eindeloos zijn. 

Met deze cadeaukaart geef jij hem of haar de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Van de nieuwste fashion tot een heerlijk diner en van een dagje uit tot een nachtje weg.  Maak jouw bedankje af met een feestelijke verpakking en een persoonlijke boodschap. Zo zet jij jouw secretarieel medewerker even helemaal in het zonnetje op Secretaressedag.

2. Dé belevenis cadeaukaart

Een avondje heerlijk dineren, een dagje naar de sauna of een gezellig weekendje weg, met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart kan jouw secretarieel medewerker het allemaal. Bedank jouw secretarieel medewerker op Secretaressedag met dé belevenis cadeaukaart.

Bestel je de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart vóór vandaag 17:00 uur? Dan wordt het bedankje dezelfde dag nog verzonden. Ideaal, want zo heb jij jouw bedankje voor Secretaressedag snel in huis.

3. Ontwerp je eigen cadeaukaart

Secretaressedag is hét moment om het secretariaat in het zonnetje te zetten. Verras ze daarom met een uniek en bijzonder cadeau en ontwerp je eigen cadeaukaart. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart maak jij in onze webshop direct jouw cadeaukaart.

Upload een foto of afbeelding met bijvoorbeeld jullie logo en voeg een korte tekst toe. Maak het af met een persoonlijk bericht of feestelijke verpakking en het bedankje is helemaal compleet. Een origineler cadeau voor Secretaressedag kan toch bijna niet?

Nog meer bedankjes ontdekken? Bekijk dan:

Wat is Secretaressedag?

Secretaressedag is een feestdag overgewaaid uit Amerika. Op deze dag worden alle secretarieel medewekers in het zonnetje gezet. Deze feestdag die jaarlijks terugkomt, wordt steeds groter gevierd in Nederland en België. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun secretarieel medewerkers te bedanken met een kleinigheidje of mooi geschenk. De VVV Cadeaukaart is één van de populairste bedankjes om jouw secretarieel medewerker te bedanken. Van kleinigheidje tot groot geschenk, met de VVV Cadeaukaart geef jij altijd hét perfecte cadeau.

Wanneer is het Secretaressedag?

Secretaressedag is een jaarlijks terugkerende feestdag, gevierd in de maand april. Ieder jaar valt de datum anders en dit jaar vieren we Secretaressedag op donderdag 20 april 2023. Heb jij al een cadeautje gekocht om jouw collega te bedanken? Vind het perfecte bedankje voor Secretaressedag in het productoverzicht.  

Waarom Secretaressedag vieren?

Maar waarom vieren we eigenlijk Secretaressedag? Deze feestdag is hét ideale moment om secretaresses of medewerkers op het secretariaat te bedanken voor hun werkzaamheden. Zo zet jij hen even helemaal in het zonnetje. Het resultaat? Extra waardering voor de secretaresses en een positieve invloed op de werksfeer. En zeg nou zelf, het is toch altijd leuk om iemand te verrassen met een cadeautje? Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde cadeaukaart zoals de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart? Hiermee geef jij gegarandeerd een uniek een bijzonder bedankje op Secretaressedag.

Leuk cadeau Secretaressedag 

Waar wil jij jouw secretaresse mee verrassen? Een heerlijk diner, nieuw parfum of een bosje bloemen? Met de VVV Cadeaukaart maak je de keuze uit cadeaus nog veel groter en kiest je secretarieel medewerker helemaal zelf waar(aan) hij of zij het cadeau besteedt.  


Met de VVV Cadeaukaart geef jij altijd een leuk en perfect cadeau voor Secretaressedag:

  • Keuze uit miljoenen cadeaus en belevenissen;
  • Van verse sushi tot de heerlijkste parfum;
  • Volledig saldo 3 jaar geldig, dus genoeg tijd om het perfecte cadeau te vinden;
  • In elke gewenste waarde van € 5,- tot € 150,- en in delen te besteden;

Het online bedankje voor Secretaressedag 2023 

Ook dit jaar laten we Secretaressedag natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Een dag om stil te staan bij de werkzaamheden van alle secretarieel medewerkers. Ben je nog op zoek naar een last minute cadeau voor Secretaressedag? Met de VVV Online Cadeaucode bedank jij jouw medewerker met hét perfecte cadeau, te besteden bij meer dan 1.250 verschillende online bestedingspunten. En misschien nog wel belangrijker, dit online bedankje wordt al binnen het uur afgeleverd. Wil je het online bedankje direct naar de ontvanger sturen? Ook dat is mogelijk!