De VVV Cadeaukaart, hét perfecte cadeau voor Secretaressedag

VVV Cadeaukaart, ontwerp 'm zelf!

Bestel de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart voor de feestdagen!

Verras jouw secretaresse met een wel heel persoonlijk cadeau! Hoe je dat doet?  Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart natuurlijk. Zo ontwerp je namelijk zelf een persoonlijke cadeaukaart.

  • Voeg een eigen foto (met logo) en korte tekst toe;
  • Maak het cadeau compleet met een persoonlijk kaartje;
  • Laat 'm verpakken in een cadeau-envelop of luxe fotolijst.
VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers en klanten.VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers en klanten.

VVV Cadeaukaart

Geef jouw secretaresse altijd een passend cadeau met de VVV Cadeaukaart. Met ruim 18.000 bestedingspunten is de keuze reuze, van parfum tot een weekendje weg!

VVV Cadeaukaart Goud Deluxe als extra feestelijk eindejaarsgeschenk!VVV Cadeaukaart Goud Deluxe als extra feestelijk eindejaarsgeschenk!

VVV Cadeaukaart Goud Deluxe

Ga voor een extra feestelijke uitstraling met een cadeaukaart in gouden look. Hét perfecte bedankje om te geven op Secretaressedag.

VVV Online cadeaucode als perfect last minute eindejaarsgeschenk.VVV Online cadeaucode als perfect last minute eindejaarsgeschenk.

VVV Cadeaukaart 'Speciaal voor jou'

Met de thema cadeaukaart Speciaal voor jou verras jij jouw secretarieel medewerker met een sfeervolle cadeaukaart, helemaal in thema.

Bestel jouw cadeau in 4 eenvoudige stappen

VVV Cadeaukaart bestellen.VVV Cadeaukaart bestellen.

1. Kies een VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

2. Kies waarde en aantal

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

3. Voeg een persoonlijk bericht toe

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

4. Laat het inpakken

Met de VVV Cadeaukaart geef je jouw secretaresse zélf de keuze

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een dagje winkelen of online shoppen

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een drankje of een hapje

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een dagje uit of nachtje weg

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Gezellig avondje uit of een wellness

Benieuwd naar onze andere producten? Bekijk dan:

 

Meer over Secretaressedag

Wat is Secretaressedag?

Secretaressedag is een feestdag overgewaaid uit Amerika. Op deze dag worden alle secretarieel medewekers in het zonnetje gezet. Deze feestdag die jaarlijks terugkomt, wordt steeds groter gevierd in Nederland en België. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun secretarieel medewerkers te bedanken met een kleinigheidje of mooi geschenk. De VVV Cadeaukaart is één van de populairste bedankjes om jouw secretarieel medewerker te bedanken. Van kleinigheidje tot groot geschenk, met de VVV Cadeaukaart geef jij altijd hét perfecte cadeau.

Wanneer is het Secretaressedag?

Secretaressedag is een jaarlijks terugkerende feestdag, gevierd in de maand april. Ieder jaar valt de datum anders en dit jaar vieren we Secretaressedag op donderdag 17 april 2025. Heb jij al een cadeautje gekocht om jouw collega te bedanken? Vind het perfecte bedankje voor Secretaressedag in het productoverzicht.

Waarom Secretaressedag vieren?

Maar waarom vieren we eigenlijk Secretaressedag? Deze feestdag is hét ideale moment om secretaresses of medewerkers op het secretariaat te bedanken voor hun werkzaamheden. Zo zet jij hen even helemaal in het zonnetje. Het resultaat? Extra waardering voor de secretaresses en een positieve invloed op de werksfeer. En zeg nou zelf, het is toch altijd leuk om iemand te verrassen met een cadeautje? Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde cadeaukaart zoals de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart? Hiermee geef jij gegarandeerd een uniek een bijzonder bedankje op Secretaressedag.

Leuk cadeau Secretaressedag

Waar wil jij jouw secretaresse mee verrassen? Een heerlijk diner, nieuw parfum of een bosje bloemen? Met de VVV Cadeaukaart maak je de keuze uit cadeaus nog veel groter en kiest je secretarieel medewerker helemaal zelf waar(aan) hij of zij het cadeau besteedt.  

Met de VVV Cadeaukaart geef jij altijd een leuk en perfect cadeau voor Secretaressedag:

  • Keuze uit miljoenen cadeaus en belevenissen;
  • Van verse sushi tot de heerlijkste parfum;
  • Volledig saldo 3 jaar geldig, dus genoeg tijd om het perfecte cadeau te vinden;
  • In elke gewenste waarde van € 5,- tot € 150,- en in delen te besteden;

Het online bedankje voor Secretaressedag 2025

Ook komend jaar laten we Secretaressedag natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Een dag om stil te staan bij de werkzaamheden van alle secretarieel medewerkers. Ben je nog op zoek naar een last minute cadeau voor Secretaressedag? Met de VVV Online Cadeaucode bedank jij jouw medewerker met hét perfecte cadeau, te besteden bij meer dan 1.250 verschillende online bestedingspunten. En misschien nog wel belangrijker, dit online bedankje wordt al binnen het uur afgeleverd. Wil je het online bedankje direct naar de ontvanger sturen? Ook dat is mogelijk!

Cadeau voor Secretaressedag fiscaal aftrekbaar

De VVV Cadeaukaart als kerstgeschenk is fiscaal aftrekbaar. Via de werkkostenregeling kan je als werkgever onbelaste vergoedingen aan je medewerkers geven. Maak hiervan gebruik bij de aanschaf van je kerstgeschenk!