Week van de Jonge Mantelzorger

Vind hét perfecte cadeau

Dit zijn de top 3 cadeaus voor de jonge mantelzorgers!

1. Geef hét perfecte bedankje voor jongeren!

De zoektocht naar hét perfecte cadeau voor jongeren is vaak een lastige opgave. Want waar maak je hen nou echt blij mee? Met de VVV Shop & Chill Cadeaukaart natuurlijk! Hiermee kiezen de jongeren namelijk zelf uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Van gaming tot pretpark en van fashion tot bioscoop. 

Met meer dan 18.000 verschillende bestedingspunten zoals Nintendo, Thuisbezorgd en Amazon tot de lokale juwelier om de hoek. Met de VVV Shop & Chill Cadeaukaart weet je zeker dat de jonge mantelzorger een cadeau krijgt waar hij of zij écht blij van wordt! 

2. Verras de jonge mantelzorger met de VVV Cadeaukaart

Tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger worden jongeren extra onder de aandacht gebracht die hulpverlenen aan een dierbare in hun omgeving. Om deze jonge mantelzorgers in het zonnetje te zetten verras je ze natuurlijk met hét perfecte cadeau. 

Waarom de VVV Cadeaukaart hét perfecte cadeau voor de jonge mantelzorger is?  

  • Keuze uit miljoenen cadeaus en oneindig veel belevenissen. 
  • Van nieuwe sneakers tot een dagje naar de dierentuin. 
  • Volledig saldo 3 jaar geldig en in delen te besteden. 
  • In elke gewenste waarde van € 5,- tot € 150,-. 

Wist je dat je ook kunt kiezen uit een thema cadeaukaart 'Speciaal voor Jou'. Selecteer tijdens het bestellen deze themakaart en ontvang deze nu tijdelijk gratis met de kortingscode MANTELZORG2024.

3. Hét ideale online cadeau voor de jonge mantelzorger

Met de keuze uit meer dan 1.250 verschillende online bestedingspunten geef je met de VVV Online Cadeaucode hét ideale cadeau voor de jonge mantelzorger. Wist je bijvoorbeeld dat je dit online cadeau al binnen 1 uur na de bestelling in de mailbox ontvangt? Ideaal voor als je nog op zoek bent naar een leuk last minute cadeau en jouw verrassing snel wilt ontvangen.

Kies uit één van de 9 feestelijke thema's en laat een persoonlijk bericht achter. Met de VVV Online Cadeaucode laat jij de jonge mantelzorger even helemaal stralen

Nog meer cadeaus voor de jonge mantelzorger ontdekken? Bekijk dan:

Wat is een jonge mantelzorger? 

Mantelzorg is het zorgen voor een zieke of hulpbehoevende naaste. Onder een jonge mantelzorger verstaan we dat een jongere opgroeit en zorg verleent aan iemand in de directe omgeving. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn of broer of zus, maar ook een goede buurman, tante of grootouder. Een jonge mantelzorger helpt mee in het huishouden, regelt de zorg en ondersteunt bijvoorbeeld met administratieve werkzaamheden.  

Wanneer is het de Week van de Jonge Mantelzorger?

Ieder jaar wordt tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger landelijk aandacht gevraagd voor deze jonge helden. Dit doen we in de eerste week van juni waarbij er diverse activiteiten georganiseerd worden voor jonge mantelzorgers en alle betrokkenen. Laat je inspireren met een van deze mantelzorgcadeaus en verras de Jonge Mantelzorger. 

Week van de Jonge Mantelzorger 2024

Tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger 2024 wordt onder het landelijk thema ‘Niet te Missen’, aandacht gevraagd voor jonge mantelzorgers. Veel jonge mantelzorgers zijn zich namelijk niet bewust van de invloed die de zorg heeft op hun persoonlijke leven, opleiding, werk en mentale gezondheid. De zorg wordt al snel als vanzelfsprekend gezien.  

Tijdens de landelijke campagne worden de jongeren extra in het zonnetje gezet. En hoe kan dat nou beter dan met een bijzonder cadeau? Verras de jonge mantelzorger met de breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland en laat de jonge mantelzorger zelf een cadeau naar wens uitkiezen. Lees meer over de VVV Cadeaukaart

Hoe ondersteun je jonge mantelzorgers?

Ben jij werkzaam in de zorg, het onderwijs, de gemeente of een welzijnsorganisatie en wil je de jonge mantelzorgers graag een hart onder de riem steken? Verras ze dan met hét perfecte cadeau voor jongeren. Maak jouw cadeau voor de jonge mantelzorgers extra persoonlijk met een leuk bericht en kies voor een feestelijke cadeauverpakking. Met de VVV Shop & Chill Cadeaukaart geef je de jonge mantelzorger een cadeaukaart speciaal voor jongeren. Of ze nu de nieuwste game willen aanschaffen of een avondje naar de bioscoop willen, met de VVV Shop & Chill Cadeaukaart kan dit allemaal!