Zomergeschenk

Hét perfecte zakelijke cadeau

Verras je medewerkers met hét perfecte zomergeschenk

De zomer staat voor de deur en dat betekent voor veel medewerkers, klanten en relaties een periode van een welverdiende vakantie. Wat is er nou leuker dan deze zomer feestelijk in te luiden met hét perfecte zomergeschenk?

Verras je medewerkers of relaties met de breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland, namelijk de VVV Cadeaukaart 

  • Je geeft de keuze uit miljoenen cadeaus en belevenissen;
  • Van een heerlijke fles wijn tot een dagje naar de dierentuin;
  • In elke gewenste waarde van € 5,- tot € 150,-;
  • Volledig saldo is 3 jaar geldig en in delen te besteden. 

Personaliseer jullie zomercadeau

Met een persoonlijk cadeau laat je je medewerkers zien dat je echt tijd hebt gestoken in een leuk en passend zomergeschenk. Niet voor niets is de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart razend populair onder onze zakelijke klanten. Maar hoe werkt dat nou, zelf een zomercadeau personaliseren? Wij leggen het je graag uit: 

1. Upload een afbeelding naar wens of gebruik jullie bedrijfslogo 

2. Voeg een korte tekst toe 

3. Maak jouw zomercadeau af met een persoonlijk kaartje 

4. Laat het geschenk verpakken in een feestelijke cadeauverpakking. 

Nog meer bedankjes ontdekken? Bekijk dan: 

Waarom kiezen voor een zomerpakket?

De zomer is hét perfecte moment om jouw medewerkers of relaties te bedanken voor hun tomeloze inzet en harde werken. Met een zomerattentie uit je je waardering op een bijzondere en feestelijke manier. Dat niet alleen, met een bijzonder zomercadeau geef jij jouw medewerkers of relaties ook nog eens een blijvende herinnering. Lees snel meer over al onze zomergeschenken

Zomercadeau personeel

Wie aan de zomer denkt, denkt waarschijnlijk aan ontspanning, verkoeling en vooral veel plezier. Daarnaast is de zomer ook hét moment om even stil te staan bij reeds gehaalde doelstellingen en mooie momenten samen met collega's. Misschien luiden jullie deze zomer wel feestelijk in met een gezellige zomerborrel of -barbecue?  

Wil jij jouw personeel net even iets extra's geven? Verras ze dan met een leuk zomercadeau en geef de VVV Cadeaukaart. Hét ideale zomercadeau voor al jouw medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Met de keuze uit miljoenen cadeaus en belevenissen bij meer dan 17.000 verschillende bestedingspunten, vindt de ontvanger van het zomergeschenk altijd wel een geschikt cadeau. 

Relatiegeschenk zomer

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om zakelijke relaties te onderhouden. En zeg nou zelf, die bedrukte Parker pen of fles wijn hebben we inmiddels ook wel gezien toch? Wil jij jouw zakelijke relatie deze zomer echt even in de watten leggen? Dan hebben wij het perfecte zomergeschenk voor je klaarliggen.  

Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je jouw relatie namelijk een echte belevenis cadeau. Een diner voor twee, nachtje weg of dagje erop uit, met deze belevenis cadeaukaart geef je het jouw relatie allemaal.  

Zomercadeau personaliseren

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat een persoonlijk cadeau het meest gewaardeerd wordt op de werkvloer? Hiermee laat je namelijk zien dat je tijd en moeite in het zomerpresentje voor je medewerkers of relaties hebt gestopt.  

Personaliseer jullie zomercadeau met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart, dé VVV Cadeaukaart met een persoonlijke twist. Upload een zomerse foto, eventueel met jullie bedrijfslogo, voeg een korte tekst toe en maak jouw zomerattentie af met een persoonlijk kaartje. Jouw zomercadeau echt helemaal compleet maken? Kies dan voor een feestelijke cadeauverpakking zoals een blauwe of gouden envelop. 

Zomerattentie brievenbus

Wat is er nou leuker dan thuis verrast worden met een bijzonder cadeau van je werkgever? Verras jouw medewerkers en relaties met de VVV Cadeaukaart en laat het cadeau versturen naar het thuisadres. Kies na het samenstellen van de VVV Cadeaukaart voor een verzenddatum naar keuze en zo belandt de VVV Cadeaukaart op het juiste moment in de brievenbus van al jouw medewerkers. 

Duurzaam zomergeschenk 

Is duurzaamheid binnen jullie organisatie ook ontzettend belangrijk? Dan is de zoektocht naar een duurzaam zomergeschenk vast al gestart. Wist je dat al onze zomergeschenken duurzaam zijn? Zo worden al onze cadeaukaarten gemaakt van paperboard, een papieren variant voorzien van het FSC keurmerk. Dat niet alleen, met trots werken we ook al jaren samen met verschillende duurzame acceptanten. Van de Dille & Kamille tot de lokale Wereldwinkel om de hoek. Zo besteed je al onze zomergeschenken en cadeaus ook nog eens bij duurzame bestedingspunten. 

Zomergeschenk bestellen: profiteer van de werkkostenregeling

Over duurzame zomergeschenken gesproken, de VVV Cadeaukaart is ook nog eens hartstikke duurzaam voor je portemonnee. Zo profiteer je bij de aankoop van een zomergeschenk ook nog eens van de werkkostenregeling. Hierbij kan je een gedeelte van het fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen voor je medewerkers. Dat maakt het bestellen van een zomercadeau zakelijk gezien nog aantrekkelijker. 

Digitaal zomercadeau

Ben je op zoek naar een last minute cadeau of wil je jullie medewerkers verrassen met een digitaal zomercadeau? Maak dan kennis met de nr. 1 digitale cadeaukaart van Nederland, de VVV Online Cadeaucode. Deze online cadeaukaart is te besteden bij meer dan 1.250 verschillende online bestedingspunten, zodat er altijd wel een leuk cadeau voor hem of haar tussen zit.  

Kies uit een van de 9 thema's en voeg een persoonlijke tekst toe om al jouw medewerkers te bedanken. Met de VVV Online Cadeaucode geef je het ideale digitale cadeau voor komende zomer.  

Tips voor een uniek zomercadeau 

Met een uniek zomercadeau tover jij een glimlach op het gezicht van al jouw medewerkers. Natuurlijk geven wij je maar al te graag enkele tips zodat jouw zomercadeau een gegarandeerd succes wordt. 

  • Start op tijd met de zoektocht naar jouw zomercadeau 
  • Laat een persoonlijke boodschap achter 
  • Personaliseer jouw cadeau 
  • Laat het zomercadeau feestelijk verpakken 
  • Last but nog least; verstuur het zomerpresentje op tijd (voor de zomervakanties beginnen).