Zomergeschenk personeel

VVV Cadeaukaart in eigen huisstijl

Bestel de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart voor de feestdagen!

Met een bijzonder zomergeschenk voor het personeel, vrijwilligers en stagiaires laat je jouw medewerkers stralen. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart ontwerp je 'm eenvoudig zelf. 

Met de kortingscode ZOMER24 bestel je nu tijdelijk gratis het thema Voor Jou.

  • Keuze uit miljoenen cadeaus en oneindig veel belevenissen;
  • Volledig saldo 3 jaar geldig en in delen te besteden;
  • In elke gewenste waarde van € 5,- tot € 150,-
VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers en klanten.VVV Cadeaukaart bestellen voor medewerkers en klanten.

VVV Cadeaukaart

Met de VVV Cadeaukaart geef je medewerkers altijd een passend cadeau met ruim 18.000 bestedingspunten! Van nieuw sportkleding tot chic diner.

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart, hét perfecte zomergeschenk voor medewerkersVVV Lekker & Weg Cadeaukaart, hét perfecte zomergeschenk voor medewerkers

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart

Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je een echte belevenis cadeau. Van pretpark tot dierentuin en van een dagje wellness tot nachtje weg.

VVV Online cadeaucode als perfect last minute zomergeschenk.VVV Online cadeaucode als perfect last minute zomergeschenk.

VVV Online Cadeaucode

Op zoek naar een last minute zomergeschenk? De VVV Online Cadeaucode heeft de ontvanger binnen een uur in de mailbox!

Bestel jouw cadeau in 4 eenvoudige stappen

VVV Cadeaukaart bestellen.VVV Cadeaukaart bestellen.

1. Kies een VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

2. Kies waarde en aantal

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

3. Voeg een persoonlijk bericht toe

VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.VVV Cadeaukaart is er voor elke budget.

4. Laat het inpakken

Met de VVV Cadeaukaart geef je jouw medewerkers zélf de keuze

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een dagje winkelen of online shoppen

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een drankje of een hapje

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Een dagje uit of nachtje weg

VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart

Gezellig avondje uit of een wellness

Benieuwd naar onze andere producten? Ga naar:

Meer over zomergeschenken

 

Waarom kiezen voor een zomergeschenk voor jouw personeel?

De zomer is hét perfecte moment om jouw medewerkers of relaties te bedanken voor hun tomeloze inzet en harde werken. Met een zomerattentie uit je je waardering op een bijzondere en feestelijke manier. Dat niet alleen, met een bijzonder zomercadeau geef jij jouw medewerkers of relaties ook nog eens een blijvende herinnering. Lees snel meer over al onze zomergeschenken. 

Zomercadeau personeel

Wie aan de zomer denkt, denkt waarschijnlijk aan ontspanning, verkoeling en vooral veel plezier. Daarnaast is de zomer ook hét moment om even stil te staan bij reeds gehaalde doelstellingen en mooie momenten samen met collega's. Misschien luiden jullie deze zomer wel feestelijk in met een gezellige zomerborrel of -barbecue?  


Wil jij jouw personeel net even iets extra's geven? Verras ze dan met een leuk zomercadeau en geef de VVV Cadeaukaart. Hét ideale zomercadeau voor al jouw medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Met de keuze uit miljoenen cadeaus en belevenissen bij meer dan 18.000 verschillende bestedingspunten, vindt de ontvanger van het zomergeschenk altijd wel een geschikt cadeau. 

Relatiegeschenk zomer

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om zakelijke relaties te onderhouden. En zeg nou zelf, die bedrukte Parker pen of fles wijn hebben we inmiddels ook wel gezien toch? Wil jij jouw zakelijke relatie deze zomer echt even in de watten leggen? Dan hebben wij het perfecte zomergeschenk voor je klaarliggen.  

Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je jouw relatie namelijk een echte belevenis cadeau. Een diner voor twee, nachtje weg of dagje erop uit, met deze belevenis cadeaukaart geef je het jouw relatie allemaal.  

Zomercadeau personaliseren

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat een persoonlijk cadeau het meest gewaardeerd wordt op de werkvloer? Hiermee laat je namelijk zien dat je tijd en moeite in het zomerpresentje voor je medewerkers of relaties hebt gestopt.  

Personaliseer jullie zomercadeau met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart, dé VVV Cadeaukaart met een persoonlijke twist. Upload een zomerse foto, eventueel met jullie bedrijfslogo, voeg een korte tekst toe en maak jouw zomerattentie af met een persoonlijk kaartje. Jouw zomercadeau echt helemaal compleet maken? Kies dan voor een feestelijke cadeauverpakking zoals een blauwe of gouden envelop. 

Zomerattentie brievenbus

Wat is er nou leuker dan thuis verrast worden met een bijzonder cadeau van je werkgever? Verras jouw medewerkers en relaties met de VVV Cadeaukaart en laat het cadeau versturen naar het thuisadres. Kies na het samenstellen van de VVV Cadeaukaart voor een verzenddatum naar keuze en zo belandt de VVV Cadeaukaart op het juiste moment in de brievenbus van al jouw medewerkers. 

Duurzaam zomergeschenk personeel

Is duurzaamheid binnen jullie organisatie ook ontzettend belangrijk? Dan is de zoektocht naar een duurzaam zomergeschenk voor jouw personeel vast al gestart. Wist je dat al onze zomergeschenken duurzaam zijn? Zo worden al onze cadeaukaarten gemaakt van paperboard, een papieren variant voorzien van het FSC keurmerk. Dat niet alleen, met trots werken we ook al jaren samen met verschillende duurzame acceptanten. Van de Dille & Kamille tot de lokale Wereldwinkel om de hoek. Zo besteed je al onze zomergeschenken en cadeaus ook nog eens bij duurzame bestedingspunten. 

Zomergeschenk bestellen: profiteer van de werkkostenregeling

Over duurzame zomergeschenken gesproken, de VVV Cadeaukaart is ook nog eens hartstikke duurzaam voor je portemonnee. Zo profiteer je bij de aankoop van een zomergeschenk ook nog eens van de werkkostenregeling. Hierbij kan je een gedeelte van het fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen voor je medewerkers. Dat maakt het bestellen van een zomercadeau zakelijk gezien nog aantrekkelijker. 

Digitaal zomercadeau

Ben je op zoek naar een last minute cadeau of wil je jullie medewerkers verrassen met een digitaal zomercadeau? Maak dan kennis met de nr. 1 digitale cadeaukaart van Nederland, de VVV Online Cadeaucode. Deze online cadeaukaart is te besteden bij meer dan 1.250 verschillende online bestedingspunten, zodat er altijd wel een leuk cadeau voor hem of haar tussen zit.  

Kies uit een van de 9 thema's en voeg een persoonlijke tekst toe om al jouw medewerkers te bedanken. Met de VVV Online Cadeaucode geef je het ideale digitale cadeau voor komende zomer.  

Tips voor een uniek zomercadeau

Met een uniek zomercadeau tover jij een glimlach op het gezicht van al jouw medewerkers. Natuurlijk geven wij je maar al te graag enkele tips zodat jouw zomercadeau een gegarandeerd succes wordt. 

  • Start op tijd met de zoektocht naar jouw zomercadeau
  • Laat een persoonlijke boodschap achter 
  • Personaliseer jouw cadeau 
  • Laat het zomercadeau feestelijk verpakken 
  • Last but nog least; verstuur het zomerpresentje op tijd (voor de zomervakanties beginnen).