Bedankjes juf en meester

Een origineel cadeau om te geven

Hét bedankje voor de juf of meester

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om de leerkracht van jouw zoon of dochter te bedanken? Dan zit je helemaal goed met een VVV Cadeaukaart!  

Het hele schooljaar door heeft de juf of meester zich vol overgave over jouw kind ontfermd. Wat is er dan leuker om verrast te worden met een cadeautje dat je kunt besteden bij je favoriete (web)winkel, restaurant of wellness?

  • De breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland;
  • Voor ieder budget: van € 5,- tot € 150,-;
  • Het volledige saldo is 3 jaar geldig en in delen te besteden.

Top 3 juf en meester bedankjes

1. Een gepersonaliseerd cadeau

Veel persoonlijker wordt het niet met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart. Personaliseer de kaart met een foto van de leerkracht, jouw zoon of dochter. Maak het persoonlijke cadeautje compleet met een kaartje met lieve bedankwoorden en een mooie envelop.

2. Het cadeau voor iedereen

Een nieuwe outfit, een dagje naar het pretpark of een goede fles wijn: de VVV Cadeaukaart is het perfecte cadeau voor de juf of meester. Met meer dan 18.000 besteedpunten zit het favoriete restaurant, uitje of de favoriete winkel er ongetwijfeld bij. Dé cadeaukaart waar je alles mee kan!

3. Geef een belevenis cadeau

Met de vakantie in het vooruitzicht heeft de juf of meester vast een dag over om eropuit te gaan. Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je een belevenis. Denk aan een avond meezingen bij een concert, genieten in een restaurant of een dagje ontspannen in de wellness.

Maak je VVV Cadeaukaart nog persoonlijker en kies een passend thema

Bedank jouw (schoon)vader, opa, broer, vriend of papa in spé met deze Thank You verpakking! Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

Verras hem op Vaderdag met dit kleurrijke thema en jouw vaderdagcadeau is compleet. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

Kies een feestelijke cadeauverpakking. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart en de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart.

Op zoek naar een last minute cadeau? Bekijk dan:

Bedankje juf of meester einde schooljaar  

Het schooljaar zit er (bijna) op! Je zoon of dochter heeft veel geleerd, ontwikkelingen doorgemaakt en dat allemaal onder het toeziend oog van die lieve juf of meester. Het is daarom de hoogste tijd om de leerkracht te bedanken met een origineel cadeautje. En het hoeft helemaal geen groot cadeau te zijn. Het gaat om de gedachte en waardering. Bekijk hier alle cadeaukaarten en kies de kaart die het beste bij hem of haar past.  

  • De keuze uit oneindig veel topmerken, restaurants en belevenissen, ook lokaal; 
  • Van een mooie fles wijn tot een dagje uit; 
  • Volledig saldo is 3 jaar geldig en in delen te besteden; 
  • In elke gewenste waarde: van € 5,- tot € 150,-.   

Bedankje juf zelf maken 

Wie vindt een zelfgemaakt cadeau nou niet leuk? Knutsel daarom met je kind een bedankje voor de juf of meester van school. Dit wordt zeker gewaardeerd. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart personaliseer je binnen een paar minuten een cadeautje. Persoonlijker wordt het niet Upload een zelfgekozen foto en voeg een korte tekst toe. Bestel je vóór 17:00 uur, dan wordt de cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden.  

Goedkope bedankjes juf

Een cadeau voor de juf of meester hoeft helemaal niet duur te zijn. Daarom kun je bij ons voor elk budget een passend cadeau vinden. Al vanaf € 5,- kun je al een cadeaukaart bestellen. En het leuke is, elke juf of meester wordt hier echt blij van. Je kunt een cadeaukaart ook toevoegen aan een ander (zelf geknutseld) cadeau.  

Bedankje juf kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, kinderopvang

Het is tijd om de peuterspeelzaal te verlaten: je kind is vier jaar geworden en dat betekent dat-ie naar de basisschool mag. Voor alle goede zorgen van de afgelopen tijd, is het een leuk idee om de juffen in het zonnetje te zetten. Verras hen met een cadeaukaart, zoals de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Het perfect doe-cadeau waar je een onvergetelijke ervaring aan overhoudt. Het ideale bedankje!

Cadeautje voor Juffendag

Het komt steeds vaker voor op scholen dat juffen en meesters gezamenlijk hun verjaardag vieren: Juffendag. Op deze dag worden alle verjaardagen uitgebreid gevierd. Er wordt getrakteerd, er worden spelletjes gespeeld en er wordt beperkt lesgegeven. Het is echt een feestdag. Hierbij horen natuurlijk ook cadeaus. Weet je niet zo goed wat je dit jaar nou weer moet kopen voor de leerkracht van je zoon of dochter? Dan komt een VVV Cadeaukaart goed van pas. Zo kan de ontvanger zelf bepalen wanneer en waar(aan) hij of zij het cadeau wil besteden.  
 
Oeps! Ben je te laat met een cadeautje kopen? Ga dan voor de VVV Online Cadeaucode. Het ideale last minute cadeau. Binnen één uur kan de cadeaucode al bij de ontvanger of bij jou in de mailbox afgeleverd worden!