Geslaagd

Geef hét perfecte cadeau

Verras de geslaagde met hét perfecte cadeau

Yes, de vlag kan uit, want de tijd is weer aangebroken dat veel scholieren geslaagd zijn voor hun eindexamens. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Verras de geslaagde met hét perfecte cadeau.

 • Geef de breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland;
 • Voor ieder budget van € 5,- tot € 150,- euro;
 • Het volledige saldo is 3 jaar geldig en in delen te besteden.

Top 3 geslaagd cadeaus

1. Een eigen ontwerp op de cadeaukaart!

Een bijzonder en gepersonaliseerd cadeau geven? Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart zit je helemaal goed. Upload een leuke foto van jullie samen en maak het af met een persoonlijk kaartje.

2. Het cadeau waar je alles mee kan

Nieuwe sneakers, een dagje pretpark of zijn of haar favoriete parfum. Met de VVV Cadeaukaart geef jij het de geslaagde allemaal. Te besteden bij meer dan 18.000 verschillende bestedingspunten.

3. Hét cadeau voor jongeren

Geef dé jongeren cadeaukaart van Nederland! Met de VVV Shop & Chill Cadeaukaart kiest de geslaagde uit miljoenen cadeaus en belevenissen. Ideaal, want zo geef jij altijd hét perfecte cadeau.

Maak je VVV Cadeaukaart nog persoonlijker en kies een passend thema

Feliciteer de geslaagde met een cadeaukaart in een feestelijk 'Gefeliciteerd' thema! Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

Of kies voor dit kleurrijke thema en maak jouw cadeau voor de geslaagde helemaal compleet. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

Kies een feestelijke cadeauverpakking. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart en de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart.

Wil je nog meer cadeaus voor de geslaagde ontdekken? Bekijk dan:

Wat geef je als iemand geslaagd is?

Na een lange periode hard studeren is dan eindelijk dat heugelijke moment. Met als kers op de taart, dat welverdiende diploma! Wil jij de geslaagde verrassen met een ontzettend leuk cadeau, maar weet je niet precies wat? Geen zorgen, want wij hebben hét perfecte cadeau voor je klaar staan. Met de VVV Cadeaukaart geef je niet alleen een leuk cadeau, het is ook nog eens hartstikke handig. De geslaagde kiest hiermee namelijk zelf een cadeau uit bij een van de 18.000 verschillende bestedingspunten.

Tips voor een geslaagd cadeau

Nu de vlaggen uithangen en de geslaagde waarschijnlijk feest aan het vieren is, wil jij hem of haar natuurlijk verrassen met een uniek en bijzonder cadeau. Om je alvast op weg te helpen inspireren we je maar al te graag met deze 10 cadeautips voor de geslaagde. En weet je wat het leukste is? Met de VVV Cadeaukaart geef je het allemaal.

 • Een avondje naar de bioscoop
 • De nieuwste game
 • Sportschoenen
 • Lekker eten via Thuisbezorgd.nl
 • Lasergamen
 • Karten
 • Zijn of haar favoriete luchtje
 • Uiteten  
 • Telefoonhoesje
 • Sierraad 

Wat geef je bij de diploma-uitreiking?

De diploma-uitreiking is een spannend moment. Een moment waarbij alle leerlingen, leraren, ouders en geliefden samenkomen en de geslaagde in het zonnetje wordt gezet. Bij zo'n feestelijke gebeurtenis hoort natuurlijk het ideale cadeau. Maar wat geef je de geslaagde nou bij de diploma-uitreiking? Geef je een bos bloemen, een avondje uit of kies jij juist voor een lekker luchtje of nieuwe outfit? Lastig om te kiezen hè, dat vinden wij ook.

Met de VVV Shop & Chill Cadeaukaart hoef jij niet te kiezen en geef je jouw vriend(in), zoon, dochter, broer, zus, nichtje of ieder ander precies het cadeau wat hij of zij wil. Met grote namen zoals Amazon, Thuisbezorgd.nl, HEMA en tienduizenden andere bestedingspunten heeft de geslaagde genoeg keuze uit miljoenen cadeaus en belevenissen. Zo geef jij een bijzonder cadeau tijdens de diploma-uitreiking.

Hoeveel geld geef je iemand die geslaagd is?

Ken je dat? Je vraagt wat de gelaagde scholier voor cadeau wil en je krijgt als antwoord ‘geld'. Het geven van geld wordt gezien als een van de makkelijkste cadeaus en wij geven ze geen ongelijk. Met geld kan de geslaagde namelijk zelf kiezen wat hij of zij gaat kopen. Nou begrijpen wij maar al te goed dat geld niet altijd het ‘leukste’ cadeau’ is om te geven.

Wil jij de geslaagde zelf een cadeau laten uitkiezen, maar een unieker en persoonlijker cadeau geven dan geld? Dan is de VVV Cadeaukaart hét ideale cadeau. Met een van de 9 thema-omslagen maak jij jouw cadeau nog net iets leuker. Voeg daar een persoonlijk bericht aan toe en kies voor een feestelijk verpakking.

Gepersonaliseerd cadeau geslaagd

Wist je dat men een gepersonaliseerd cadeau hét allerleukste cadeau vindt om te krijgen? Niet voor niets, want het laat zien dat je goed over een cadeau hebt nagedacht en er tijd in steekt. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart geef je een bijzonder en uniek cadeau en verras je de geslaagde hoe dan ook. Upload een leuke foto van de geslaagde of jullie samen, voeg een korte tekst toe en maak het af met een persoonlijk kaartje. De geslaagde blij, jij blij!

Geslaagd cadeau man

De middelbareschooltijd zit erop. Een feestelijk moment voor de geslaagde en dat moet gevierd worden met een gaaf cadeau. Wil je jouw vriend, zoon, neef, buurjongen of andere geliefde verrassen met een bijzonder cadeau, net even anders dan de rest van de cadeaus? Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je hem hét perfecte cadeau. Met deze belevenis cadeaukaart kiest de geslaagde namelijk uit miljoenen uitjes, restaurants en (sportieve) activiteiten. En wilt de geslaagde toch liever een luchtje, nieuwe sneakers of een snelle hap bij de snackbar? Ook dat haalt hij met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart.

Geslaagd cadeau vrouw

Waar verras je een vrouw mee die net geslaagd is? De zoektocht naar het perfecte cadeau voor haar kan ontzettend lastig zijn. Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor jouw dochter, vriendin, zus(je), nicht of andere geliefde? Dan is de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart misschien wel hét perfecte cadeau. Waarom? Omdat je met deze bijzondere cadeaukaart de keuze geeft uit oneindig veel topmerken, restaurants en belevenissen, ook online. Of ze nou op zoek is naar een nieuwe outfit, een lekker luchtje of een hip telefoonhoesje, met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart koopt ze het allemaal.  

Dat niet alleen, met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart geef je ook nog eens een uniek cadeau, met een zelfgemaakt design. Upload een leuke foto van jullie samen, voeg een korte tekst toe en maak jouw cadeau voor haar af met een persoonlijk kaartje. Zo verras je haar gegarandeerd.

Brievenbuscadeau geslaagd 

Wil jij de geslaagde een leuk cadeau geven, maar zien jullie elkaar de komende tijd nog even niet? Dan is de VVV Online Cadeaucode het ideale cadeau. Met deze nr. 1 online cadeaukaart laat je de geslaagde namelijk toch weten dat je aan hem of haar denkt! Je bestelt de VVV Online Cadeaucode gemakkelijk in onze webshop.

Wil je jouw online cadeau net even wat persoonlijker maken? Kies dan uit een van de 9 feestelijke thema's en voeg een persoonlijk bericht toe. Na jouw bestelling ontvangt de geslaagde het online cadeau al binnen 1 uur in de mailbox. Ideaal als je de geslaagde snel wilt verrassen met een leuk cadeau.