Geef als verjaardagscadeau een van onze cadeaukaarten

Koop een cadeaukaart van VVV als verjaardagscadeau

Het cadeau voor iedere jarige job of jet

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau?

Met de VVV Cadeaukaart, VVV Online Cadeaucode, VVV Dinercheque of VVV Lekkerweg feliciteer je de jarige job of jet met een dagje winkelen of eindeloos online shoppen, een heerlijke lunch of diner, een nachtje weg of dagje eropuit.

Je geeft hiermee hem of haar de keuze om zelf het leukste cadeau uit te kiezen.

Welke cadeaukaart van VVV geef jij als verjaardagscadeau?

Het liefst geef je iets bijzonders, iets wat elke jarige job of jet leuk vindt om te krijgen. Maar zoveel mensen, zoveel wensen en daarom zijn de cadeaukaarten van VVV het ideale cadeau in 4 verschillende variante. Welke van onderstaande cadeaukaarten geef jij als verjaardagscadeau?

VVV Cadeaukaart

Met de VVV Cadeaukaart geef je het verjaardagscadeau met het breedste aanbod van winkel tot webshop.

VVV Online Cadeaucode

Met de VVV Online Cadeaucode geef je een digitaal verjaardagscadeau met het grootste aanbod aan webshops.

VVV Dinercheque

Met de VVV Dinercheque geef je een etentje als verjaardagscadeau van eetcafe tot sterrenrestaurant.

VVV Lekkerweg

Met de VVV Lekkerweg geef je belevenis als verjaardagcadeau van nachtje weg tot dagje erop uit.

Wat zijn de voordelen van dit verjaardagscadeau?

Wat zijn de voordelen van dit verjaardagscadeau?

De VVV Cadeaukaart heeft de meeste voordelen als verjaardagscadeau t.o.v. de 4 verschillende variante doordat:

  • Het leukste verjaardagscadeau voor hem of haar
  • Door de brede besteedbaarheid is er altijd wel een leuk cadeau te vinden
  • Geschikt voor ieder budget, van €10,- tot €150,-
  • Het saldo is in delen te besteden en 100% saldogarantie

Hierdoor kan de jarige op het moment dat het hem of haar uitkomt, zelf iets moois uitkiezen en dat maakt de VVV Cadeaukaart tot de populairste cadeaukaart van Nederland.

Maak je verjaardagscadeau persoonlijk met een kaartje

Maak je VVV Cadeaukaart persoonlijk met een kaartje

Wist je dat 71% van de ontvangers een cadeaukaart leuker vindt met een persoonlijke boodschap in de vorm van een kaartje of verpakking? Reden genoeg om je cadeau te personaliseren.

Kies bij het samenstellen van je VVV Cadeaukaart voor een specifieke thema cadeaukaart, een passende cadeauverpakking en/of voor het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Zo is het écht jouw cadeau!

Cadeautip voor een verjaardagscadeau

Cadeautip voor een verjaardagscadeau

Maak het geven van een VVV Cadeaukaart als verjaardagscadeau nu nóg leuker en specialer met onze cadeautip, de thema VVV Cadeaukaart 'Gefeliciteerd'. Voeg hier nog een persoonlijk bericht aan toe en je verjaardagscadeau is compleet!

Wil je de VVV Cadeaukaart nog persoonlijker maken? Laat dan je de VVV Cadeaukaart met mapje in jullie eigen huisstijl ontwerpen. Voorzien van jullie huisstijlkleuren, met bedrijfslogo en een door jou gekozen afbeeldingen.

Makkelijk, snel en veilig online een verjaardagscadeau kopen

Het is makkelijk, snel en veilig om je verjaardagscadeau online via onze webshop te kopen. Alle VVV Cadeaukaarten worden verzonden met pakketpost van PostNL, voorzien van een track & trace. Bestel en betaal je je VVV Cadeaukaart op werkdagen vóór 17.00 uur, dan wordt je verjaardagscadeau dezelfde dag aangeboden bij PostNL.

Tevens is onze webshop gecertificeerd met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg, waarmee wij onze online kopers ten minste 10 zekerheden bieden.

Onze VVV Cadeaukaarten zijn ook te koop bij 5.000 verkooppunten verspreid over Nederland. Je kan hiervoor terecht o.a. bij Primera, Bruna, Ako, VVV-vestigingen. Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt!

Wat kan de jarige job of jet met dit verjaardagscadeau?

Met zowel de VVV Cadeaukaart (fysiek) als de VVV Online Cadeaucode (e-mail) geef je een verjaardagscadeau waarmee hij of zij eindeloos (online) kan shoppen bij de grootste winkels en webshops. Van bol.com, Zalando, Coolblue of Amazon tot de kleinste webshops en bij winkels met een Click & Collect aanbod. Hierdoor geef je dat cadeau dat altijd in de smaakt valt bij hem of haar. Ook de VVV Dinercheque en de VVV Lekkerweg zijn een geschikt verjaardagscdeau voor op een later moment wanneer we weer mogen gaan uit eten of eropuit kunnen!

Zakelijk een verjaardagscadeau kopen

Ook voor zakelijk gebruik zijn onze cadeaukaarten een passend cadeau. Verras je relaties of medewerkers met een cadeaukaart als verjaardagscadeau. Door de breed besteedbaarheid van onze cadeaukaarten geef je hem of haar de keuze om zelf het leukste cadeau uit te kiezen. Hierdoor heb je als werkgever of als opdrachtgever geen keuzestress bij het zoeken naar het juiste verjaardagscadeau.

Heb je persoonlijk advies van VVV Cadeaukaarten nodig? Onze salesmanagers helpen je graag met een verjaardagscadeau op maat. Vraag een offerte aan!

Geef je liever een digitale cadeaucode als verjaardagscadeau?

Het is makkelijk, snel en veilig om je verjaardagscadeau online te kopen én te geven met de VVV Online Cadeaucode. Zo heb je 24/7 een verjaardagscadeau binnen handbereik dat binnen 1 uur in de mailbox van de jarige job of jet verschijnt of op de gewenste dag. Tevens heb je met meer dan 1000 webwinkels het grootste online only aanbod. Hieronder nog even alle voordelen van de VVV Online Cadeaucode op een rij:

  • Het 24/7 online only cadeau
  • Met meer dan 1000 webwinkels het grootste online only aanbod
  • Van € 5,- tot € 150,- en in delen te besteden
  • De VVV Online Cadeaucode is onbeperkt geldig

Nuttige bestedingstips voor een verjaardagscadeau

de Bijenkorf, Intertoys, fonQ, Thuisbezorgd.nl, Woon expres, ICI Paris XL, BCC, Intratuin, Hema, C&Ade Bijenkorf, Intertoys, fonQ, Thuisbezorgd.nl, Woon expres, ICI Paris XL, BCC, Intratuin, Hema, C&A
Boeren bond, Karwei, Leen bakker, Intratuin, Gamma, Praxis, dille en kamilleBoeren bond, Karwei, Leen bakker, Intratuin, Gamma, Praxis, dille en kamille
Kruidvat, Lucardi, Rituals, C&A, Shoeby, Open 32, ICI Paris XLKruidvat, Lucardi, Rituals, C&A, Shoeby, Open 32, ICI Paris XL
Hema, Blokker, Xenos, de BijenkorfHema, Blokker, Xenos, de Bijenkorf