De VVV Cadeaukaart, hét perfecte verjaardagscadeau

Bestedingspunten VVV CadeaukaartBestedingspunten VVV Cadeaukaart

Geef hét perfecte cadeau voor een verjaardag

Is je (schoon)moeder, vriend, buurvrouw of collega binnenkort jarig en heb je nog geen cadeautje gekocht? Geef de VVV Cadeaukaart - een veelzijdig verjaardagscadeau waar iedereen blij mee is!

  • Te besteden bij ruim 18.000 bestedinspunten;
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden;
  • Volledig saldo 3 jaar geldig en in delen te besteden.

Top 3 verjaardagcadeaus

VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart cadeau geven.VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart cadeau geven.

1. Een eigen ontwerp op de cadeaukaart

Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart geef je pas echt een origineel verjaardagscadeau. Upload je eigen foto, een persoonlijke tekst en geef een blijvende herinnering. 

VVV Cadeaukaart cadeau geven.VVV Cadeaukaart cadeau geven.

2. Hét cadeau waar je alles mee kan

Met de VVV Cadeaukaart geef je een verjaardagscadeau waarvan de mogelijkheden eindeloos zijn. Van fashion tot wellness en van een weekendje weg tot restaurantbezoek.

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart cadeau geven.VVV Lekker & Weg Cadeaukaart cadeau geven.

3. Geef een belevenis cadeau

De jarige job verrassen met een bezoek aan de sauna, dierentuin, romantisch diner of een nachtje weg? Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je een onvergetelijke belevenis cadeau. 

Geef een passend thema

VVV Cadeaukaart met thema bestellen.VVV Cadeaukaart met thema bestellen.

Geef dit kleurrijke thema en jouw verjaardagscadeau is compleet. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

VVV Cadeaukaart met thema bestellen.VVV Cadeaukaart met thema bestellen.

Verras de jarige job met deze vrolijke Gefeliciteerd verpakking! Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

VVV Cadeaukaart laten inpakken.VVV Cadeaukaart laten inpakken.

Kies een feestelijke cadeauverpakking. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart en de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart.

Meer verjaardagscadeaus ontdekken? Bekijk dan:

Meer over verjaardagscadeaus

 

Geef een origineel verjaardagscadeau 

Nooit meer struinen door de winkelstraten op zoek naar een bijzonder en origineel verjaardagscadeau. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart creëer jij binnen enkele minuten namelijk een ontzettend origineel cadeau. Voeg je favoriete foto en tekst toe en laat jouw eigen ontworpen verjaardagscadeau feestelijk inpakken. Geschikt voor ieder budget van € 5,- en € 150,- en het volledige saldo is ook nog eens 3 jaar geldig. 

Verjaardagscadeau vrouw 

Een verjaardag is het ideale moment om jouw geliefde, vriendin, buurvrouw of collega echt even in het zonnetje te zetten. Of het nou gaat om iemand die 14, 50 of 80 jaar wordt, met de VVV Cadeaukaart geef je haar altijd hét perfecte verjaardagscadeau. Wist je dat je met de VVV Cadeaukaart terecht kunt bij de Wehkamp, Bijenkorf, Xenos en duizenden andere winkels en webshops? Of verras de jarige job met een dagje sauna, heerlijk diner of museumbezoek. De jarige heeft met de VVV Cadeaukaart de keuze uit miljoenen cadeaus en belevenissen en kiest zelf waar(aan) ze haar verjaardagscadeau wilt besteden. 

Verjaardagscadeau man 

De zoektocht naar een passend verjaardagscadeau voor een man kan een lastige opgave zijn. Want waar maak jij hem nou echt blij mee? Wat dacht je van zijn favoriete parfum, een barbecue, toffe game of sportoutfit? Geef je liever een belevenis cadeau? Dan is de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart hét geschikte verjaardagscadeau voor hem. Hiermee geef je de jarige namelijk de keuze uit talloze restaurants, uitjes en weekendjes weg. En gaat hij toch liever voor de barbecue of nieuwe sportoutfit? Ook dat cadeau kan hij uitkiezen met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. 

Digitaal verjaardagscadeau 

Snel nog een verjaardagscadeau regelen? Geen probleem, wij hebben het perfecte cadeau voor jou. Met de VVV Online Cadeaucode ontvang je het verjaardagscadeau namelijk al binnen 1 uur na de bestelling in de mailbox. Wil je het digitale cadeau direct naar de jarige sturen? Ook dat is mogelijk. Ideaal, want zo heb je jouw verjaardagscadeau op hét moment dat het jou uitkomt. Of je nou op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde, vriend of vage kennis, met de VVV Online Cadeaucode geef je hem of haar de mogelijkheid om zelf hét perfecte verjaardagscadeau uit te zoeken. 

Verjaardagscadeau laten bezorgen 

Een leuk verjaardagscadeau bestel je gemakkelijk en snel in de webshop. Selecteer jouw favoriete product, bepaal een waarde tussen de € 5,- en € 150,- en maak het af met thema, cadeauverpakking en/of persoonlijk kaartje. Met ieder budget kun je bij ons terecht voor een geschikt verjaardagscadeau. Met een paar drukken op de knop heb je het verjaardagscadeau voor je partner, vriend(in) of andere dierbare zo in huis. Bestel je vóór 17:00 uur dan wordt jouw cadeau de volgende dag verstuurd. Laat je jouw bestelling liever bij de jarige thuis bezorgen? Ook dat is mogelijk. Voer zijn of haar adres in, selecteer de gewenste verzenddatum en verras de jarige op hét perfecte moment.