Blog

Regelmatig vind je hier nieuwe blogs over interessante onderwerpen.

Zet jouw bedrijf in bloei

Met de lente in zicht, de temperaturen die stijgen en de zon die langer schijnt, is het tijd om jouw bedrijf in bloei te zetten! Hoe kun je dit beter doen, dan door de VVV Cadeaukaart te accepteren als betaalmiddel?

Wat is de werkkostenregeling?

In deze blog gaan we in op de werkkostenregeling (WKR) en bespreken we hoe de regeling een win-win kan zijn voor zowel werkgevers als werknemers.

Top 5 zakelijke cadeautrends

Wat geef je een medewerker, relatie of vrijwilliger nou als zakelijk cadeau? Met deze 5 cadeautrends van Zakelijk Nederland zit jij tijdens het volgende geefmoment hoe dan ook goed. Laat je inspireren en lees meer over dé cadeautrends van het moment.

Remote werken - dit zijn de voordelen

Werken vanuit het zonnige Mexico, de komst van hippe cafés met flexwerkplekken en termen zoals ‘workation' en 'digital’ nomads'. Maar wat zijn nou de voordelen van remote werken?  We vertellen je er in deze blog alles over.

Vier geluksmomenten op het werk

Medewerkers die iedere dag met een glimlach aan de werkdag beginnen. Daar droomt toch elke werkgever van? Maar wat is nou de sleutel tot succes en hoe vier je de geluksmomenten op het werk? Met deze 4 tips kan je direct aan de slag.

Zo houd jij je medewerkers gezond!

Fitte en vitale medewerkers presteren beter en hebben een directe invloed op het werkgeluk en bedrijfsresultaten. Maar hoe zorg jij er nou voor dat jullie medewerkers fit op het werk blijven? Dat lees je allemaal in deze blog. 

De kracht van beloningen

Weet je wat een game-changer is als het gaat om het hebben van een succesvol team? Het geheim zit 'm in de beloningen. Wij vertellen je waarom en hoe je dit kunt inzetten voor jouw team!

Voordelen betrokken medewerkers

Werknemers zijn het hart van een bedrijf. Daarom is het vergroten van de betrokkenheid een van de meest waardevolle investeringen die een organisatie kan doen. Wij vertellen je de voordelen. 

Waarom samenwerken met VVV Cadeaukaart

Iedereen wil voor zijn of haar organisatie toch betere zichtbaarheid, meer omzet en meer klanten? Maar hoe pak je dit aan? Wij geven je 5 redenen waarom samenwerken met VVV Cadeaukaart werkt.

VVV Cadeaukaart ontmaskerd; de waarheid achter de grootste misverstanden

Tijd om deze misverstanden te weerleggen vinden wij en te vertellen waarom je juist wel deze geweldige leuke kaart moet accepteren. Je leest het allemaal in deze blog!

5 redenen om een relatiegeschenk te geven

Ik hoor je denken, een relatiegeschenk.. is dat nou wel echt nodig? Jazeker, onder andere voor het versterken van je bedrijfsimago bijvoorbeeld. En ooit gehoord van de psychologie van wederkerigheid?

Het perfecte kerstgeschenk

Het kiezen van het perfecte eindejaarsgeschenk voor je personeel en klanten kan een uitdaging zijn. Daarom geven we je graag een aantal kerstcadeau-ideeën in deze blog.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste geef- en cadeaumomenten?
Schrijf je dan in voor de CadeauKalender