Misverstanden over de VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart ontmaskerd; de waarheid achter de grootste misverstanden

Al die onwaarheden en roddels over de beste Giftcard van het jaar, de VVV Cadeaukaart. We worden er soms een beetje treurig van.

Tijd om deze misverstanden te weerleggen vinden wij en te vertellen waarom je juist wel deze geweldige leuke kaart moet accepteren. Hieronder vertellen wij jou enkel en alleen de waarheid over de VVV Cadeaukaart.

 

VVV Cadeaukaart verdient dik aan kaarten die niet ingewisseld worden

Niets is minder waar. Denk jij nu werkelijk dat VVV cadeaukaarten dikke winsten behaalt door het feit dat jij jouw kaart niet inwisselt? Wij balen daar juist enorm van. Wat is de reden dat de kaart niet is gebruikt? Ben je hem vergeten, verloren of wist je simpelweg niet waar je hem allemaal kunt inwisselen?

Tuurlijk, als er een cadeaukaart wordt gekocht, ontvangen wij daar geld voor zonder dat er een dienst of product voor is geleverd. Maar bekijk het ook van een andere kant. Cadeaukaarten zijn een vorm van uitgestelde inkomsten. Iedere organisatie wil zijn inkomsten op zowel de korte als lange termijn veiligstellen en zijn klanttevredenheid behouden. Als blijkt dat er kaarten niet worden ingeleverd, kan dit tot imagoschade leiden. Op de lange termijn kan dit er voor zorgen dat consumenten in de toekomst geen kaart meer kopen. En er dus geen winst, maar juist verliest wordt gemaakt.

Dus echt, wij zien veel liever dat iedereen zijn kaart inlevert, in plaats van in de kast laat liggen.

VVV Cadeaukaart, ik kan hem nergens inwisselen

Onze klantenservice hoort deze opmerking regelmatig. Bezoek onze website en ontdek al die toffe winkels zoals Coolblue, attractieparken zoals Toverland, dierentuinen zoals Artis, restaurants, webshops en nog veel meer. Je moet bijna zoeken naar een winkel waar je de kaart juist niet kunt inwisselen. Bovendien zijn wij dagelijks bezig om nieuwe acceptanten aan te sluiten. Elke dag komen er zoveel nieuwe ondernemers bij. Wij zien dit als een mooie uitdaging.

En staat jouw bedrijf er nog niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag met veel enthousiasme alle voordelen om acceptant te worden van VVV Cadeaukaart.

De VVV Cadeaukaart is alleen te besteden bij saaie fysieke winkels!

Wist jij dat de VVV Cadeaukaart net zo digitaal is als jouw smartphone! Je kunt hem besteden in enorm veel webshops en echt niet alleen in fysieke winkels. Gooi die vooroordelen over boord en surf lekker op het web.

En waar jij jouw kaart kan inleveren, joh dat zijn echt geen saaie winkels. Uiteraard is dit altijd persoonlijk. De ene shopt graag bij de Blokker en juist iemand anders gaat graag naar Rituals.
Saai zijn ze zeker niet, juist passend bij iedereen. Voor ieder wat wils.

Aansluiten bij VVV Cadeaukaart, wat een ingewikkeld aansluitproces

In dit digitale tijdperk is het aansluiten bij een platform echt niet moeilijk meer. En loop je toch ergens tegenaan, dan staat onze helpdesk meteen voor je klaar. Niks ingewikkelds.
Het aansluiten bij VVV cadeaukaarten gaat in vijf eenvoudige stappen. 


1.    Vul jouw basisgegevens in (wie ben je en wat doe je)
2.    Vul jouw bedrijfsgegevens in (zodat wij kunnen zien dat je ingeschreven staat bij de KvK)
3.    Koppel jouw betaalsysteem. (bij fysieke winkels kun je kiezen tussen verschillende betaalsystemen en bij een webshop voor Payment Service Provider)
4.    Vul gegevens over jouw bedrijf in die wij gebruiken in  onze besteedzoeker
5.    Check alles goed en druk op de knop verzenden

VVV Cadeaukaart kost geld, maar levert niets op

Wanneer een klant met een VVV Cadeaukaart bij jou betaalt, wordt er een provisie ingehouden. En wat krijg je ervoor terug? Zichtbaarheid op de website van VVV cadeaukaarten bij de besteedzoeker, vermelding in de digitale nieuwsbrief en nog veel meer. Hierdoor verhoog je jouw omzet, krijg je meer naamsbekendheid, bereik en meer klanten. 

Het levert je dus wel degelijk iets op, tegen minimale kosten. Wij weten namelijk zeker dat als jij een advertentie in het lokale suffertje of in Google plaatst, je veel meer kwijt bent. Dus het helpt jou ook jouw marketingbudget in toom te houden.

En nog een bijkomend voordeel, jouw klanten geven vaak meer uit dan de waarde van de kaart.

De VVV Cadeaukaart is alleen leuk voor oudere mensen!

Deze laatste wilden wij graag ook even vermelden. Hoezo alleen voor oudere mensen? Jouw oma gaat echt niet in de Baron in de Efteling, of stapt in een kart bij Race Planet of koopt haar mantelpakje bij Jeans Centre. Dit zijn drie voorbeelden uit een ongelooflijk lange lijst met acceptanten die zowel voor jong als oud geschikt zijn.

En ja, oudere mensen maken ook gebruik van de kaart, bijvoorbeeld als oma gaat shoppen bij Anna van Toor, als ze een heerlijk wijntje drinkt op het terras met haar vriendin of gewoon als ze haar make-up spulletjes koopt bij de Etos.

Trouwens, wanneer ben je oud?

Is jouw bedrijf al klaar om de VVV Cadeaukaart te accepteren?

Concluderend, de VVV Cadeaukaart is juist een enorm leuk cadeau, omdat de ontvanger zelf iets kan uitzoeken wat het beste bij hem of haar past.

En veeg al die misverstanden maar van de baan. Iedereen heeft altijd wel iets op iemand of iets aan te merken. Een persoonlijke mening hebben mag, maar laten we wel eerlijk, open en transparant blijven.

Genoeg redenen om vandaag nog acceptant te worden van de VVV Cadeaukaart. Zo breng jij jouw organisatie namelijk op een makkelijke én betrouwbare manier extra onder de aandacht.

 

Word acceptant van de VVV Cadeaukaart.