Hét perfecte kerstcadeau

Dit zijn de top 3 kerstcadeaus

1. De VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart

VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart als kerstcadeau

Maak je kerstcadeau nu extra persoonlijk: ontwerp je eigen VVV Cadeaukaart.

Dit kan heel gemakkelijk in onze webshop. Upload je eigen afbeelding en kies voor een korte tekst. Maak het af met een cadeauverpakking en een persoonlijk kaartje.

Zo maak je van je kerstcadeau een blijvende herinnering!

2. De VVV Lekker & Weg Cadeaukaart

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart als kerstcadeau

Of leg de ontvanger in de watten en ga voor dé belevenis cadeaukaart als kerstcadeau!

Met dit kerstcadeau kan de ontvanger kiezen uit een heerlijk etentje, een dagje uit of een nachtje weg. Hiermee geef je de keuze uit duizenden restaurants, hotels, pretparken en wellnesscentra.

Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je een onvergetelijke ervaring cadeau.

3. De VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart als kerstcadeau

Verras een naaste met de favoriete VVV Cadeaukaart als kerstcadeau. Met ruim 17.000 verkooppunten is dit dé breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland.

Met dit kerstcadeau geef je hem of haar de keuze uit oneindig veel topmerken, restaurants en belevenissen, ook lokaal. Van woonwinkel tot wellness en van kookboek tot restaurantbezoek!

Benieuwd naar onze andere cadeaukaarten? Ga naar:

Kerstcadeau kopen?

Kerst is hét moment om aan je dierbaren te denken en hen te verrassen met een leuk kerstcadeau. Maar met welk kerstcadeau maak je ze blij? Wij bieden een divers aanbod aan kerstcadeaus: van een eigen VVV Cadeaukaart tot een belevenis cadeaukaart. Ons gehele aanbod cadeaukaarten tonen wij in het productoverzicht.

Persoonlijk kerstcadeau

Het liefst verras je een dierbare met een persoonlijk kerstcadeau. Wat is nu persoonlijker dan een door jou ontworpen cadeaukaart? Ga voor de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart en verras een dierbare met dit unieke kerstcadeau. Geen tijd voor een eigen ontwerp? Bij het samenstellen van je VVV Cadeaukaart heb je ook diverse personalisatiemogelijkheden. Door te kiezen voor een speciale thema cadeaukaart, een luxe cadeauverpakking en/of een persoonlijk kaartje maak je je kerstcadeau nóg persoonljker!

Kerstcadeau voor hem

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een man, vader of vriend? Met de VVV Cadeaukaart geef je de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Hij kan onder andere terecht bij Coolblue, amazon.nl, Gamma, Decathlon, Zalando, Playstationstore.nl, Intratuin, Bever, Bruna, Thuisbezorgd.nl en nog veel meer! Alle bestedingsmogelijkheden vind je in onze Besteedzoeker.

Kerstcadeau voor haar

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een vrouw, moeder of vriendin? Met de VVV Cadeaukaart geef je de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Zij kan onder andere terecht bij ICI Paris XL, Zalando, De Bijenkorf, Intratuin, Fonq, Hema, Wehkamp, Bruna, Kruidvat, Nationale bioscoop bon, Weekendjeweg en nog veel meer! Alle bestedingsmogelijkheden vind je in onze Besteedzoeker.

Duurzaam kerstcadeau

Geef je graag een duurzaam kerstcadeau? Dan zit je al helemaal goed met de VVV Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is namelijk gemaakt van duurzaam papier. Dat betekent dat ons kwalitatief hoogwaardige papier uit verantwoord beheerde bossen komt. Daarnaast is de VVV Cadeaukaart ook nog eens bij duurzame acceptanten te besteden.