Hét perfecte kerstcadeau

Besteed je kerstcadeau bij een van onze 17.000 punten.Besteed je kerstcadeau bij een van onze 17.000 punten.

Kerstcadeau-ideeën

VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart

VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart als kerstcadeau

Maak je kerstcadeau nu extra persoonlijk en ontwerp je eigen VVV Cadeaukaart.

Dit kan heel eenvoudig in onze webshop. Upload je eigen afbeelding en voeg een korte tekst toe. Maak het compleet met een cadeauverpakking en een persoonlijk kaartje.

Zo maak je van je kerstcadeau een blijvende herinnering!

VVV Cadeaukaart Goud Deluxe

VVV Cadeaukaart als kerstcadeau.

Speciaal voor de feestdagen is er de VVV Cadeaukaart in een gouden look, de VVV Cadeaukaart Goud Deluxe. Zo geef je iemand een feestelijk cadeau waarvan de mogelijkheden eindeloos zijn! 

Met dit leuke kerstcadeau kan hij of zij kiezen uit duizenden (online) winkels, restaurants, hotels, pretparken en wellnesscentra.

VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart als kerstcadeau

Verras iemand met de favoriete VVV Cadeaukaart als kerstcadeau. Maak 'm extra feestelijk door te kiezen voor het Goud Deluxe-thema.

Met ruim 17.000 verkooppunten is dit dé breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland. Met dit kerstcadeau geef je hem of haar de keuze uit oneindig veel topmerken, restaurants en belevenissen, ook lokaal.

Benieuwd naar onze andere cadeaukaarten? Bekijk ook:

Alles over het kerstcadeau

Kerstcadeau kopen?

Kerst is hét moment om aan je dierbaren te denken en hen te verrassen met een leuk kerstcadeau. Maar met welk kerstcadeau maak je ze blij? Wij bieden een divers aanbod aan kerstcadeaus: van een eigen VVV Cadeaukaart tot een belevenis cadeaukaart. Ons gehele aanbod cadeaukaarten tonen wij in het productoverzicht.

Persoonlijk kerstcadeau

Het liefst verras je een dierbare met een persoonlijk kerstcadeau. Wat is nu persoonlijker dan een door jou ontworpen cadeaukaart? Ga voor de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart en verras een dierbare met dit unieke kerstcadeau. Geen tijd voor een eigen ontwerp? Bij het samenstellen van je VVV Cadeaukaart heb je ook diverse personalisatiemogelijkheden. Door te kiezen voor een speciale thema cadeaukaart, een luxe cadeauverpakking en/of een persoonlijk kaartje maak je je kerstcadeau nóg persoonljker!

Kerstcadeau voor hem

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een man, vader of vriend? Met de VVV Cadeaukaart geef je de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Hij kan onder andere terecht bij Coolblue, amazon.nl, Gamma, Decathlon, Zalando, Playstationstore.nl, Intratuin, Bever, Bruna, Thuisbezorgd.nl en nog veel meer! Alle bestedingsmogelijkheden vind je in onze Besteedzoeker.

Kerstcadeau voor haar

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een vrouw, moeder of vriendin? Met de VVV Cadeaukaart geef je de keuze uit een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Zij kan onder andere terecht bij ICI Paris XL, Zalando, De Bijenkorf, Intratuin, Fonq, Hema, Wehkamp, Bruna, Kruidvat, Nationale bioscoop bon, Weekendjeweg en nog veel meer! Alle bestedingsmogelijkheden vind je in onze Besteedzoeker.

Duurzaam kerstcadeau

Geef je graag een duurzaam kerstcadeau? Dan zit je al helemaal goed met de VVV Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is namelijk gemaakt van duurzaam papier. Dat betekent dat ons kwalitatief hoogwaardige papier uit verantwoord beheerde bossen komt. Daarnaast is de VVV Cadeaukaart ook nog eens bij duurzame acceptanten te besteden.