Vaderdag

Vind hét perfecte cadeau

Geef hét perfecte cadeau voor Vaderdag
met deze top 3!

Heb jij jouw vaderdagcadeau voor je (schoon)vader, vriend, man of papa in spé al in in huis gehaald? Geen zorgen, want met deze top 3 vind jij zo hét ideale cadeau. 

  • Geef de breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland;
  • Voor ieder budget van € 5,- tot € 150,- euro;
  • Saldo 3 jaar geldig en in delen te besteden.

Top 3 vaderdagcadeaus

1. Een eigen ontwerp op de cadeaukaart!

Verras jouw (schoon)vader, man, opa of papa in spé met een gepersonaliseerde cadeaukaart! Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart creëer jij binnen enkele minuten hét perfecte vaderdagcadeau.

2. Hét cadeau waar je alles mee kan

Nieuwe klusspullen, een sportoutfit of een gezellig avondje uit. Met de VVV Cadeaukaart geef jij hem hét breedst besteedbare cadeau, te besteden bij meer dan 17.000 bestedingspunten.

3. Het online last minute cadeau

De VVV Online Cadeaucode is hét ideale last minute vaderdagcadeau en ontvang je al binnen 1 uur na de bestelling in de mailbox. Ideaal, want zo heb jij jouw cadeau voor Vaderdag nog op tijd in huis!

Maak je VVV Cadeaukaart nog persoonlijker en kies een passend thema

Bedank jouw (schoon)vader, opa, broer, vriend of papa in spé met deze Thank You verpakking! Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

Verras hem op Vaderdag met dit kleurrijke thema en jouw vaderdagcadeau is compleet. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart.

Kies een feestelijke cadeauverpakking. Alleen mogelijk in combinatie met de standaard VVV Cadeaukaart en de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart.

Nog meer cadeaus voor Vaderdag ontdekken? Bekijk dan:

Wanneer is het Vaderdag?  

In Nederland vieren we Vaderdag ieder jaar op de derde zondag van juni. Dit jaar is dat op zondag 16 juni, waarbij alle (schoon)vaders, mannen, opa's, bonusvaders en vaders in spé in het zonnetje worden gezet. In België wordt Vaderdag trouwens op de tweede zondag van juni gevierd.  

Wat te doen met Vaderdag? 

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau voor Vaderdag? Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje uit? Neem de allerliefste vader mee voor een gezellige bierproeverij, spannende escaperoom of verras hem met een sportief potje golf. Houdt hij van goed en lekker eten? Verras hem op Vaderdag dan met een gloednieuwe barbecue of breng een ontbijt op bed. Je geeft het op Vaderdag allemaal met de VVV Cadeaukaart, de breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland. 

Vaderdagcadeau knutselen 

Wat is er nou leuker dan een eigen cadeau voor Vaderdag knutselen? Een persoonlijker vaderdagcadeau kan bijna niet. Met de VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart personaliseer jij je cadeau voor de liefste vader. Upload een leuke foto van jullie samen, voeg een korte tekst toe en maak het af met een persoonlijk kaartje. Bestel je vóór 15:30 uur vanmiddag dan wordt jouw gepersonaliseerde vaderdagcadeau dezelfde dag nog verzonden. Een origineler cadeau kan bijna niet! 

Origineel vaderdagcadeau

Over originele cadeaus gesproken, ken je de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart al? Deze belevenis cadeaukaart is een ideaal cadeau voor komende Vaderdag. Zo geef je de allerliefste (schoon)vader, broer, of papa in spé het ideale doe-cadeau. Neem hem mee naar een goed restaurant, ga een dagje uit of verras de liefste papa met een nachtje weg. En wil je hem toch liever verrassen met een luchtje, nieuwe sportoutfit of nieuw scheerapparaat? Ook dat geef je cadeau met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart, te besteden bij meer dan 18.000 verschillende bestedingspunten. 

Last minute vaderdagcadeau

Oeps! Ben jij te laat in de zoektocht naar hét perfecte vaderdagcadeau? Of heb je gewoonweg nog niet het juiste cadeau kunnen vinden? Geen zorgen, want wij hebben hét ideale last minute cadeau voor vaderdag voor jou klaarliggen. Bestel de VVV Online Cadeaucode en ontvang het cadeau al binnen 1 uur na bestelling in de mailbox. Ideaal, want zo heb jij jouw vaderdagcadeau voor dit jaar toch nog op tijd in huis. 

Vaderdagcadeau bestellen 

Jouw vaderdagcadeau bestel je gemakkelijk en snel in onze webshop. Kies jouw favoriete vaderdagcadeau en maak het extra persoonlijk door een persoonlijk kaartje of feestelijke verpakking te selecteren. Na het maken van een persoonlijk account kies je de gewenste verzenddatum en type pakket, zoals brievenbuspost. Wil jij jouw vaderdagcadeau liever volgen met een track & trace code? Selecteer dan de verzendoptie pakketservice.  

Rond jouw bestelling af door de gewenste betaalmethode te selecteren en voeg indien mogelijk jouw kortingscode toe. Na jouw bestelling ontvang je een bestelbevestiging en gaan wij direct voor je aan de slag om jouw vaderdagcadeau snel op te sturen.