VVV Lekkerweg, samen eropuit in eigen land

VVV Lekkerweg, samen eropuit in eigen land

Met de VVV Lekkerweg geef je een echte beleving cadeau, van nachtje weg tot dagje erop uit, samen of met het gezin. Geniet met de VVV Lekkerweg volop tijdens de lente in Nederland!

Waar kan ik de VVV Lekkerweg besteden?

Waar kan ik de VVV Lekkerweg besteden?

De voorpret begint al bij het uitzoeken van het leukste overnachtingssadres of dagje uit. Vind eenvoudig beschikbare accommodaties en uitjes in de buurt of juist wat verder van huis maar wel in eigen land. Van B&B tot hotel, van dierentuin tot sauna, van camping tot bungalow, van attractiepark tot het Rijksmuseum. Je geeft het allemaal met de VVV Lekkerweg!

Wat zijn de voordelen van de VVV lekkerweg?

Wat zijn de voordelen van de VVV lekkerweg?

Samen of met het gezin een dagje uit maar ook een weekendje weg of een vakantie in eigen land, dat maakt de VVV Lekkerweg de nummer 1 belevenis cadeaukaart van Nederland. Met de VVV Lekkerweg doe je dus iedereen een plezier. Maar de VVV Lekkerweg heeft meer:

  • Breed besteedbaar van overnachtingen tot dagje erop uit.
  • Voor ieder budget van € 10,- tot € 150,- en in delen te besteden.
  • 3 jaar geldig, veilig en vertrouwd met 100% saldo garantie.
  • Feestelijke cadeauverpakkingen en een persoonlijke boodschap.

Ben je op zoek naar een geschikt belevenis of erop uit cadeau? Wij hebben voor elk cadeaumoment, voor ieder persoon een passend cadeau.

Hoe kan ik mijn VVV Lekkerweg personaliseren?

Hoe kan ik mijn VVV Lekkerweg personaliseren?

Wist je dat 71% van de ontvangers een cadeaukaart leuker vindt met een persoonlijke boodschap in de vorm van een kaartje of verpakking? Reden genoeg om je cadeau te personaliseren.

Kies bij het samenstellen van je VVV Lekkerweg voor een passende cadeauverpakking en/of voor het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Zo is het écht jouw cadeau!

VVV Lekkerweg zakelijk kopen?

VVV Lekkerweg zakelijk kopen?

Je kunt de VVV Lekkerweg eenvoudig op elk gewenst moment zakelijk kopen. Als je een zakelijk account opent op onze website dan kun je meteen daarna een bestelling plaatsen. De overige voordelen van een zakelijk account zijn:

  • Meerdere personen binnen een bedrijf kunnenn een bestelling plaatsen
  • Je hebt inzicht in en overzicht over alle bestellingen en facturen
  • Bestel en betaal je voor 17.30 uur dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.
  • Verzending met PostNL met Track & trace
  • Na ontvangst aciveer je eenvoudig zelf de cadeaukaarten. dDat is wel zo veilig
VVV Lekkerweg kopen of besteden

VVV Lekkerweg kopen of besteden? Kies voor een dagje uit of nachtje weg. De ontvanger kan dé Lekkerweg cadeaubon van Nederland bij alle aangesloten activiteiten en overnachtingsmogelijkheden inleveren voor een belevenis in attractiepark, dierentuin, sauna, nachtje weg of weekendje weg. Koop de VVV Lekkerweg hotelbon en de ontvanger kan zelf kiezen waar hij of zij de dag of nacht wil besteden. Het aanbod reikt van attractiepark tot sauna en van bed & breakfast tot bungalowpark. Koop een VVV Lekkerweg en je geeft dé belevenis- en vakantie cadeaukaart van Nederland. Het voordeel is de brede besteedbaarheid van dagje uit tot nachtje of weekendje weg. Aapjes kijken in de dierentuin, de spanning ervaren van een achtbaan of uitwaaien aan zee en fietsen op de Veluwe. Met de VVV Lekkerweg kan het allemaal.