• Productinformatie
  • Waar VVV Dinercheque besteden?
  • Bezorgen / Levertijd
  • Zakelijk kopen?
  • Verkooppunten

Met de VVV Dinercheque kun je bij duizenden restaurants in heel Nederland terecht of je nu houdt van sushi of saté, van drie sterren restaurant of eetcafé en van Italiaans of Indiaas. Zo zit er voor iedereen iets bij voor een smakelijk diner.

De VVV Dinercheque is te besteden bij ruim 2.200 restaurants. Welke restaurants zijn aangesloten kun je zien in onze restaurantzoeker. De VVV Dinercheque is na aankoop 3 jaar geldig.

Bestellingen in de webshop kunnen betaald worden door middel van iDEAL, overboeking of een VVV Cadeaukaart (VVV Giftcard/VVV Online Cadeaucode). De minimale bestelwaarde is €20,- . Alle VVV cadeaukaarten worden verzonden met pakketpost van PostNL, voorzien van een Track & Trace code. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld én betaald, is dezelfde dag aan PostNL aangeboden.   

TIP: Je kunt deze cadeaukaart ook als cadeau laten bezorgen! Kies bij stap 2 voor een leuke verpakking en de cadeaukaart wordt als een écht cadeau bij de ontvanger bezorgd.

Wil je de VVV Dinercheque zakelijk kopen als incentive, verjaardagscadeau of jubileum? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

TIP: Denk ook aan de Werkkostenregeling (WKR) als je cadeaubonnen kaarten zakelijk koopt. 

Wil je VVV Dinercheque in de winkel kopen? Dat kan! de VVV Dinercheque is o.a. verkrijgbaar bij VVV, ANWB, Bruna en Jumbo. Kijk voor de verkooppunten bij jou in de buurt in onze verkooppuntenzoeker.

VVV Dinercheque aanpassen
VVV Dinercheque   + € 0,00

Maximaal 208 tekens

* Verplichte velden

Uw aanpassing
VVV Dinercheque
VVV Dinercheque

Op voorraad

€ 0,00

Samenvatting