VVV cadeaukaarten voegt twee themakaarten toe

Wij hebben nieuws! We hebben maar liefst twee nieuwe themakaarten in het assortiment: VVV Shop & Chill Cadeaukaart en VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Deze kaarten zijn te besteden bij alle acceptanten van de VVV Cadeaukaart en vervangen de VVV Lekkerweg en VVV Dinercheque.

Met de introductie van deze nieuwe kaarten verwachten we de positie van de VVV Cadeaukaart als de breedst besteedbare én meest aantrekkelijke cadeaukaart van Nederland verder te versterken.

Waarom kiezen we voor twee nieuwe themakaarten? 

Met de twee nieuwe themakaarten richten we ons op verschillende doelgroepen. Beide cadeaukaarten zijn net als de VVV Cadeaukaart breed inzetbaar bij al onze acceptanten.

VVV Shop & Chill Cadeaukaart 

VVV Shop & Chill is dé cadeaukaart voor jongeren, zodat ze zelf hun cadeau kunnen uitkiezen. Geef deze themakaart cadeau aan jongere personeelsleden voor hun verjaardag, als bedankje of eindejaarsgeschenk.

Nieuws VVV SHop & Chill CadeaukaartNieuws VVV SHop & Chill Cadeaukaart

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart 

VVV Lekker & Weg is dé cadeaukaart voor het geven van een restaurantbezoek, dagje uit of andere belevenissen. Het ideale cadeau voor een verjaardag of als bedankje voor je medewerkers.

Nieuws VVV Lekker & Weg CadeaukaartNieuws VVV Lekker & Weg Cadeaukaart

We nemen afscheid van twee cadeaukaarten

De verkoop van de VVV Lekkerweg en VVV Dinercheque stopt per medio 2023. Tot tenminste 2025 kun je deze cadeaukaarten blijven accepteren.

Wat moet ik als acceptant doen? 

Helemaal niets! Wij houden je op de hoogte van dit proces. 

Gebruik onze toolkit 

Wil je meteen laten zien dat jij de nieuwe VVV Shop & Chill en/of VVV Lekker & Weg Cadeaukaart verkoopt of accepteert? Bekijk dan nu de vernieuwde toolkit waarin je relevante informatie en afbeeldingen van de nieuwe themakaarten kunt vinden.